Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Napařovač oděvů - s naklápěcím žehlícím prknem - 5 úrovní - 2 200 W - 1,2 l

Napařovač oděvů - s naklápěcím žehlícím prknem - 5 úrovní - 2 200 W - 1,2 l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Napařovač oděvů - s naklápěcím žehlícím prknem - 5 úrovní - 2 200 W - 1,2 l z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Napařovač oděvů - s naklápěcím žehlícím prknem - 5 úrovní - 2 200 W - 1,2 l .

Detailní informace

Napařovač oděvů značky ulsonix s naklápěcím žehlicím prknem Pokud jde o čistotu, buďte o dva kroky napřed a své oděvy čistěte a žehlete souběžně. To je možné s pětistupňovým napařovačem značky ulsonix a žehlicím prknem sklopným o 45 / 90 / 180°. Košile, kalhoty a jemné tkaniny, jako je hedvábí nebo brokát, lze vyčistit a vyžehlit rychle a spolehlivě. Pomocí tohoto zařízení můžete záclony nebo čalouněný nábytek znovu rozzářit a zbavit se nečistot a nepříjemných pachů – a to vše bez ekologicky škodlivých nebo alergie vyvolávajících čisticích pros...tředků. praktičnost – 5 úrovně napařování pro přesné a úsporné čištění a žehlení výdrž – dlouhý provoz díky velké nádrži na vodu o objemu 1,2 l flexibilita – vyjímatelná nádrž a 2 m dlouhý kabel zaručují velký rozsah použití a umožňují snadné čištění čalouněného nábytku nebo závěsů univerzální využití – pro různé látky, oděvy, záclony, nábytek a další udržitelnost – bez chemikálií pro udržitelné čištění bez alergií

Produkt je výrobek značky Ulsonix ,distribuovaný s EAN kódem 4062859168955.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Napařovač oděvů - s naklápěcím žehlícím prknem - 5 úrovní - 2 200 W - 1,2 l a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ulsonix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ulsonix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Napařovač oděvů - s naklápěcím žehlícím prknem - 5 úrovní - 2 200 W - 1,2 l
Právě si prohlížíte...

5299,- Kč