Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nalgene Lahev Nalgene Standard 1l, černá

Nalgene Lahev Nalgene Standard 1l, černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nalgene Lahev Nalgene Standard 1l, černá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Anareus a budete spokojení s dodaným Nalgene Lahev Nalgene Standard 1l, černá .

Detailní informace

Outdoorová láhev NALGENE Standard je bestseller mezi outdoorovými lahvemi Nalgene. Má unikátní a dobře těsnící uzávěr, který je spojený s víčkem praktickým poutkem, abychom zabránili ztrátě víčka. Dále lze využít plastové poutko např. při turistice. Láhev je odolná a nárazuvzdorná, lze ji naplnit jak studeným, tak teplým nápojem. Silikonová těsnící zátka zabraňuje samovolnému úniku tekutiny. Nevyžaduje náročnou údržbu, láhev lze mýt také v myčce. Láhev je vyrobena z panenské pryskyřice, neobsahuje zdraví škodlivou látku BPA (Bisfenol A). Ke sna...dné orientaci během míchání tekutin slouží rysky. Outdoorová láhev NALGENE Standard patří k nepostradatelným doplňkům mezi turisty a horolezci, ale také u vojáků, kteří ocení vysokou odolnost láhví. Techniké parametry dobře těsní praktické poutko pro uchycení odolná nárazuvzdorná snadné čištění  lze mýt v myčce (pouze v horní části) vyrobena z přírodních složek neobsahuje BPA (Bisfenol A) rysky pro míchání tekutin vyhledáváná mezi horolezci a vojáky  vhodná pro nápoje -135 °C až 135°C materiál: panenská pryskyřice Barva: černá Objem: 1 000 ml

Produkt je výrobek značky Nalgene.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Hmotnost: 172 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nalgene Lahev Nalgene Standard 1l, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nalgene a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nalgene najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nalgene Lahev Nalgene Standard 1l, černá
Právě si prohlížíte...

350,- Kč