Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

N/A se svítilnou Midland C1173, černá, červená

N/A se svítilnou Midland C1173, černá, červená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


N/A se svítilnou Midland C1173, černá, červená z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FonetipZískejte tento produkt se slevou z obchodu Fonetip a budete spokojení s dodaným N/A se svítilnou Midland C1173, černá, červená .

Detailní informace

PopisFM outdoorové rádio se svítilnou Midland C1173, černá, červená MIDLAND ER 300: outdoorové rádio s nabíjecí kličkou a solárním modulem Multifunkční rádio s kompaktními rozměry. Nepotřebuje napájení z elektrické sítě, takže jej lze snadno použít i mimo dosah zásuvky. Vyměnitelný akumulátor je nabíjen solární energií nebo otáčením kličky, takže se výborně hodí pro mnoho venkovních aktivit. Díky mnoha užitečným funkcím je velkým pomocníkem v nouzových situacích Multifunkční provedení Rádio používá ekologické zdroje energie: integrovaný solární... modul dobíjí interní Li-Ion akumulátor, ruční klička zase spolehlivě poslouží v případě, že jiný zdroj není dispozici. Klíčovým prvkem je vyměnitelný 2000 mAh Li-Ion akumulátor s dlouhou životností. Součástí rádia ER 300 je také výkonná kapesní svítilna s LED Cree® (130 lumenů). Pro úsporu energie lze svítilně nastavit různý jas. ER 300 umožňuje přes integrovaný USB výstup nabíjet jiná elektronická zařízení, jako např. mobilní telefony, tablety nebo notebooky. Prvky nouzové výbavy Pro nouzové situace je rádio vybaveno také ultrazvukovou píšťalkou na psy, která pomůže osobám v nouzi dát záchranným týmům na vědomí svoji polohu. Navíc je možné vysílat nouzový signál SOS v Morseově abecedě. Mezi další vybavení rádia patří příjem vysílání na velmi krátkých až středních vlnách, LCD displej s hodinami, konektor jack 3,5, teleskopická anténa a nabíjecí zásuvka USB (výstup). Má hmotnost 470 g a kompaktní rozměry 192 x 86 x 57 mm (Š x V x H).
VybaveníFM/AM rádioNapájení pomocí solárního panelu, otáčením ruční kliky, vyměnitelného akumulátoru nebo 6x baterie AA.Výkonná kapesní svítilna s LED diodami Cree®Mobilní Powerbank - umožňuje nabíjet externí zařízení přes USB výstup.Ultrazvuková píšťalka na psyFunkce SOS signáluVlastnostiPři používání solárního panelu nebo ruční kliky se dobíjí akumulátor.Li-Ion akumulátor 2000 mAh s dlouhou životnostíNastavitelný jas kapesní svítilnyUltrazvuková píšťalka na psy - pomáhá záchranným týmům najít osoby v nouzové situaci.LCD displej s ukazatelem časuTeleskopická anténaRozsah dodávkyMidland ER300AkumulátorNabíjecí kabel s miniUSB.Technické parametryrozměry(š x v x h) 192 x 86 x 57 mmVýstupní rozhraní (počítač/multimedia)Na sluchátka (jack 3,5 mm) · USB dokovací staniceRozměr, hloubka57 mmRadio tunerFMVlastnosti Hi-Fi zařízeníStolní lampa · S akumulátoremBarvaČerná · ČervenáVnější výška86 mmTyp napájecího zdrojeUSB (kabel je součástí balení) · Baterie AA (6x), není součástí dodávky · Li-Ion akumulátorVnější šířka192 mmNapájeníSolární napájení · Napájeno akumulátorem · Napájení přes USBHmotnost470 gKategorie produktuOutdoorové rádio]]>

Produkt je výrobek značky Midland ,distribuovaný s EAN kódem 8011869197093.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

N/A se svítilnou Midland C1173, černá, červená a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Midland a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Midland najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

N/A se svítilnou Midland C1173, černá, červená
Právě si prohlížíte...

2612,- Kč