MUSTERKIND ® Centrum motorických dovedností Abelia SAFARI - 26% sleva

-26%
MUSTERKIND ® Centrum motorických dovedností Abelia SAFARI
2 184 2 935 1915
2 184,- Kč

Původní cena: 2 935,- Kč


Hodnocení:


MUSTERKIND ® Centrum motorických dovedností Abelia SAFARI z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným MUSTERKIND ® Centrum motorických dovedností Abelia SAFARI .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Věk: od 12 měsíců S tímto promyšleným centrem motorických dovedností se i ty nejmenší děti mohou ponořit do nádherného světa zvířat. Pět různých hracích ploch nabízí rozmanitá cvičení koncentrace a motoriky a zajišťuje všestranné využití. Barevné provedení modern e a nádherný, nadčasový Design se skvěle hodí do každého dětského nebo obývacího pokoje. Střed se snadno přepravuje a díky sedáku jej lze použít i jako sedátko. Velké centrum pohybových dovedností nabízí různé aktivity: Puzzle s motivem zvířátek (odnímatelné a s...amostatně použitelné dřevěné puzzle s 8 zvířátky s láskou navrženými) Velká tabule (pro malování a navrhování) 6dílná hra s kolíčky (s různými tvary) 3dílné počítadlo zrcadlo klouzací hra (se 3 různými vzory) praktické sedadlo díky polstrovanému sedáku s mušelínovou tkaninou Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 42 x 32 x 32 cm hmotnost: 5 kg Materiál a péče: Materiál: ze dřeva a mušelínu Pokyny pro péči: Tkaninu nelze prát Varování a bezpečnostní pokyny: Pozor : Vhodné pro děti od 12 měsíců. Maximální zatížení = 20 kg. Používejte pod přímým dohledem dospělé osoby.

Produkt je výrobek značky Musterkind ,distribuovaný s EAN kódem 4260494816013.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MUSTERKIND ® Centrum motorických dovedností Abelia SAFARI a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Musterkind a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Musterkind najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MUSTERKIND ® Centrum motorických dovedností Abelia SAFARI
Právě si prohlížíte... - 26% sleva

2184,- Kč