Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Multifunkční nářadí Walther Outdoor

Multifunkční nářadí Walther Outdoor
Multifunkční nářadí Walther Outdoor
Multifunkční nářadí Walther Outdoor
Multifunkční nářadí Walther Outdoor

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Multifunkční nářadí Walther Outdoor z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FonetipZískejte tento produkt se slevou z obchodu Fonetip a budete spokojení s dodaným Multifunkční nářadí Walther Outdoor .

Detailní informace

Walther Multi TAC, venkovní multifunkční nůž pro nejnáročnější použití. Matné černé přípojné kleště s částečným vlnově broušeným ostřím mají funkci Linear Lock zamykání. V rukojeti nožů Tactical je multifunkční nářadí a skládá se z drtičky skla, otvíráku lahví, otvíráku na konzervy, šroubovákem s otočným držákem bitů, náhradní bity jsou dodávány v samostatném pouzdře. Zvláštní funkcí jsou extrémně ploché kombinované kleště. Ideální pro kempování, horolezctví, na ryby, lov a mnoho dalších funkcí.Technické parametryHodnotaPočet funkcí18MateriálČe...pel: 440 Stainless Steel · Rukojeť: hliníkDélka hrotu81 mmDélka (zavřeno/otevřeno)112/193 mmHmotnost227 gVlastnostiKleště s částečným pilkovým ostřímLiner Lock zamykáníKombinované kleštěŘezačka drátůDrtič sklaOtvírák lahvíOtvírák na konzervyŠroubovákDržák bitů s magnetickým bitovým adaptérem, zásobník a 9 bitů (drážka: 3, 5, 7 mm, křížové: PH1, PH2, PH3, šestihran: H3, H4 konektoru, H5)Pouzdro na opasek (max. 49 mm)Vybaveníodolné a snadná péčeVelmi kvalitní kleště s částečným pilkovým ostřímS výklopnými kombinovanými kleštěmiVč. držáku bitů a 9 bitůObsah baleníMultiTac Pouzdro k opasku Adaptér pro bity s 9 bitů a se zásobníkem.

Produkt je výrobek značky Walther ,distribuovaný s EAN kódem 4000844426161.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Multifunkční nářadí Walther Outdoor a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Walther a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Walther najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Multifunkční nářadí Walther Outdoor
Právě si prohlížíte...

1173,- Kč