Multifunkční nářadí Stakeout Gerber® – Graphite

Multifunkční nářadí Stakeout Gerber® – Graphite
Multifunkční nářadí Stakeout Gerber® – Graphite
Multifunkční nářadí Stakeout Gerber® – Graphite
Multifunkční nářadí Stakeout Gerber® – Graphite
1 629 1 629 1830
1 629,- Kč

Původní cena: 1 629,- Kč


Hodnocení:


Multifunkční nářadí Stakeout Gerber® – Graphite z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Multifunkční nářadí Stakeout Gerber® – Graphite .

Detailní informace

Multifunkční nářadí StakeoutMultifunkční nářadí od značky Gerber pod názvem Stakeout si najde své příznivce při jakékoliv outdoorové aktivitě. Nástroj, který chce být vašim nepostradatelným parťákem kdekoliv venku.
Perfektní multitool pro outdoor Stakeout se pyšní nízkou hmotností, variabilitou a všestranností. Napadlo by vás v multifunkčním nástroji hledat křesadlo nebo vytahovač kolíků od stanu? Samozřejmostí snad všech multinástrojů je otvírák na láhve, pinzeta, pilník, ale co takové šídlo? Stakeout Gerber je skvělý pomocník na cesty ka...mkoliv do přírody. Už ve svém názvu samotné „out“ volá „vezmi mě s sebou ven“.

11 nástrojů pro kemping v jednom Stakeout nabízí snadné a pohotové řešení pro všechny běžné činnosti spojené s pobytem ve volné přírodě. Obsahuje kompletní kempingové vybavení jako je náčiní pro přípravu ohně, přípravu jídla i uklízení tábořiště. Je tak variabilní, že záleží jen na nápaditosti majitele, co vše s ním dovede vykonat.
Posuďte sami: karabina. vytahovač na kolíky od stanu, nástroj na měření, pilka, šídlo, křesadlo Ferro, nůžky, nůž s hladkým ostřím, pinzeta, pilník, otvírák na láhve.

Benefity, o kterých musíte vědět:kvalitní zpracování11 nástrojůlehkostvariabilitapojistka noženůž 2.2 palce dlouho čepelí s hladkým ostřím robustní karabina zabudovaná v rámunikdy nezklamou

Produkt je výrobek značky Gerber®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Multifunkční nářadí Stakeout Gerber® – Graphite a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gerber® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gerber® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Multifunkční nářadí Stakeout Gerber® – Graphite
Právě si prohlížíte...

1629,- Kč