Multifunkční elektrický hrnec TESLA MultiCook Pro MC600

Multifunkční elektrický hrnec TESLA MultiCook Pro MC600
Multifunkční elektrický hrnec TESLA MultiCook Pro MC600
Multifunkční elektrický hrnec TESLA MultiCook Pro MC600
Multifunkční elektrický hrnec TESLA MultiCook Pro MC600
3 599 3 599 1567
3 599,- Kč

Původní cena: 3 599,- Kč


Hodnocení:


Multifunkční elektrický hrnec TESLA MultiCook Pro MC600 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Multifunkční elektrický hrnec TESLA MultiCook Pro MC600 .

Detailní informace

Multifunkční hrnec Tesla MultiCook Pro MC600 Uvařte si každý den jiné a současně chutné a zdravé jídlo pro celou rodinu s použitím jen jediného multifunkčního hrnce Tesla. Nabízí vám deset možností vaření od pomalého, přes funkci fritovací, až po funkci jogurtovače a navíc má ovládací panel v češtině a nabízí tak maximální pohodlí ovládání. Spolehlivě s ním uspokojíte jak děti, tak dospělé, požitkáře, ale i vyznavače zdravého životního stylu. Vařte jako profesionál MultiCook Pro MC600 není leckdo. Tenhle hrnec prémiové kvality uspokojí i náročn...é kuchaře. Hrnec je z vysoce kvalitních materiálů, které doplňuje špičkové provedení. Jeho elegantní design navíc neudělá ostudu v žádné kuchyni. Vůbec ho nebudete chtít uklízet do kuchyňské skříňky. Smaltovaná holandská trouba Tenhle třívrstvý smaltovaný hrnec je nestárnoucí klasikou. Zahřívá se rychle a rovnoměrně a akumuluje teplo, které potom postupně předává potravinám uvnitř, aby zůstaly chutné a šťavnaté. Jeho poklice skvěle těsní, takže z něj nebude unikat cenná pára. Můžete ho bez obav použít i na plynovém nebo elektrickém sporáku, případně v něm dát jídlo dozapéct do trouby (až na 250°C) nebo ho dát ven na gril. Se silikonovou podložkou a kryty madel potom můžete jídlo servírovat ve stylovém hrnci až na stůl. České ovládání Budete si spolu rozumět, už jen protože mluvíte stejným jazykem. MultiCook Pro má totiž ovládací panel kompletně v češtině. Česká jsou tlačítka na podsvícených dotykových tlačítkách i popisky pod digitálním displejem. Ovládání je tak snadné, rychlé a intuitivní. A časovačem a funkcí odloženého startu budete mít vaření v hrnci neustále pod kontrolou. Pokrmy v páře a pomalé vaření Vaření v páře ocení milovníci zdravého životního stylu, protože právě díky vaření jídel v páře zůstávají zachovány vitamíny a minerály, které jsou přirozeně obsaženy v rybách nebo zelenině. V případě pomalého vaření si připravovaný pokrm taktéž zachová vysoké nutriční hodnoty. Tato metoda se vyznačuje několikahodinovým vařením při nízké teplotě. Skvělé pečení Napadlo vás někdy, že by se dal v hrnci péct chleba? Tak tenhle to dokáže. Chleba z něj bude dokonale propečený, vláčný s křupavou kůrkou. Nebo v něm zkuste buchty, broskvový koláč nebo třeba skořicové šneky. Spousta možností Jistě využijete i funkci rýžovaru, pro dokonale připravenou rýži bez nutnosti kontroly. Děti si určitě získáte hranolkami, které však budou připraveny ve zdravější verzi, nebo pro chutný domácí jogurt, do kterého jim můžete přidat, co mají nejradši. Třeba čokoládu s jahodami. Šetrný k přírodě i vašemu času Smaltovaný hrnec s kvalitní protipřilnavou úpravou vám dlouho vydrží, protože se na něj jídlo nepřipeče ani se nepoškrábe. Určitě oceníte i možnost vložit vnitřní hrnec včetně poklice do myčky nádobí a četřit tím čas. Smalt je navíc udržitelný ekologicky šetrný materiál, takže vařením v něm prospíváte přírodě.

Produkt je výrobek značky Tesla ,distribuovaný s EAN kódem 8595689802387.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Multifunkční elektrický hrnec TESLA MultiCook Pro MC600 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tesla a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tesla najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Multifunkční elektrický hrnec TESLA MultiCook Pro MC600
Právě si prohlížíte...

3599,- Kč