Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Motorový trakař - na pásech - do 500 kg - 6.7 kW

Motorový trakař - na pásech - do 500 kg - 6.7 kW

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Motorový trakař - na pásech - do 500 kg - 6.7 kW z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Motorový trakař - na pásech - do 500 kg - 6.7 kW .

Detailní informace

Motorový trakař z vysoce kvalitních potřeb pro řemeslníky hillvert nabízí silný výkon v kombinaci s nejlepší manévrovatelností a velkou vyklápěcí nádobou. Díky tomu je pásový minisklápěč ideálním dopravním prostředkem pro výkop zeminy, suti, kamení a objemných materiálů nebo stavebních zařízení o celkové hmotnosti až 500 kg, a to jak v zahradnictví a terénních úpravách, tak i na stavbách. Táček s motorem boduje především jednoduchým ovládáním pomocí rukojeti. V závislosti na zatížení a povrchu můžete pomocí rukojeti zvolit jeden ze tří rychlost...ních stupňů vpřed nebo zpátečku. Díky rozchodu gumových pásů o šířce 180 mm můžete s trakařem s motorem bez obav pohybovat i na svazích se sklonem až 15° nebo na blátivém či citlivém povrchu. Výkonný čtyřtaktní motor o výkonu 6.7 kW vám poskytne nekompromisní podporu. Vyklopná nádoba trakaře s motorem je mimořádně velkoryse navržena. Díky bočním panelům s výškou až 46,5 cm a ložnou plochou 68 x 95 cm snadno pojme i velké množství a předměty. Naklápěcí zásobník 62° umožňuje pomocí plynové tlakové pružiny rychle a s minimální námahou vyložit sypký materiál. V neposlední řadě přesvědčí pásový sklápěč dlouhou životností. Ta je zajištěna pevnou a odolnou ocelovou konstrukcí v kombinaci s motorem nenáročným na údržbu. Pro uskladnění je stroj vybaven ventilem, kterým se uzavírá přívod paliva.

Produkt je výrobek značky Hillvert ,distribuovaný s EAN kódem 4062859176523.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Motorový trakař - na pásech - do 500 kg - 6.7 kW a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hillvert a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hillvert najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Motorový trakař - na pásech - do 500 kg - 6.7 kW
Právě si prohlížíte...

58990,- Kč