Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Motorový trakař - na pásech - do 300 kg - 4.1 kW

Motorový trakař - na pásech - do 300 kg - 4.1 kW

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Motorový trakař - na pásech - do 300 kg - 4.1 kW z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Motorový trakař - na pásech - do 300 kg - 4.1 kW .

Detailní informace

Motorový trakař z vysoce kvalitních potřeb pro řemeslníky hillvert nabízí silný výkon v kombinaci s nejlepší manévrovatelností a nastavitelnou sklápěcí nádobou. Díky tomu je pásový minisklápěč ideálním dopravním prostředkem pro výkop zeminy, suti, kamení a objemných materiálů nebo stavebních zařízení o celkové hmotnosti až 300 kg, a to jak v zahradnictví a terénních úpravách, tak i na stavbách. Táček s motorem boduje především jednoduchým ovládáním pomocí rukojeti. V závislosti na zatížení a povrchu můžete pomocí rukojeti zvolit jeden ze tří ry...chlostních stupňů vpřed nebo zpátečku. Díky rozchodu gumových pásů o šířce 180 mm můžete s trakařem s motorem bez obav pohybovat i na svazích se sklonem až 15° nebo na blátivém či citlivém povrchu. Výkonný čtyřtaktní motor o výkonu 4.1 kW vám poskytne nekompromisní podporu. Výklopná nádoba trakaře s motorem je obzvláště chytrá. Díky výsuvným a odnímatelným bočním panelům s výškou 20,4 cm můžete měnit šířku ložné plochy od 60 do 86 cm a délku od 90,7 do 104 cm. S korbou, kterou lze ručně naklonit o 67°, vyložíte sypký materiál rychle a s minimální námahou. V neposlední řadě přesvědčí pásový sklápěč dlouhou životností. Ta je zajištěna pevnou a odolnou ocelovou konstrukcí v kombinaci s motorem nenáročným na údržbu. Pro uskladnění je stroj vybaven ventilem, kterým se uzavírá přívod paliva.

Produkt je výrobek značky Hillvert ,distribuovaný s EAN kódem 4062859176516.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Motorový trakař - na pásech - do 300 kg - 4.1 kW a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hillvert a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hillvert najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Motorový trakař - na pásech - do 300 kg - 4.1 kW
Právě si prohlížíte...

33990,- Kč