Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Moji Vysoká židle Yippy včetně nástavce pro novorozence Stone Mint

Moji Vysoká židle Yippy včetně nástavce pro novorozence Stone Mint

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Moji Vysoká židle Yippy včetně nástavce pro novorozence Stone Mint z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Moji Vysoká židle Yippy včetně nástavce pro novorozence Stone Mint .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu vysoká židle: Nástavec pro novorozence lze používat od narození do 9 kg. Vysokou židli lze používat od 9 do 90 kg Rychlá a snadná montáž Pomocí praktického systému click můžete měnit polohu sedátka a nožiček V případě potřeby lze židličku nastavit i na velikost dospělého člověka Lze ji také opět složit a prostorově úsporně uskladnit Dodávané podlahové kluzáky poskytují maximální ochranu proti převrácení a umožňují, aby židle Yippy stála samostatně i ve složeném stavu Přepravu usnadňuje také madlo v opěradle vysoké židle V...ysoká židle Yippy je vyrobena z robustního kaučukového dřeva, a proto je mimořádně stabilní. Vysoce kvalitní vysoká židle je také velmi odolná vůči vlhkosti Podrobnosti o produktu Nástavec pro novorozence: S praktickým nástavcem pro novorozence lze vysokou židli Yippy používat již od narození. Vaše dítě může být u jídelního stolu od prvního dne. Nástavec lze k vysoké židli připevnit během chvilky a bez nutnosti použití nářadí. Díky polstrovanému potahu leží vaše dítě ve skořápce připomínající hnízdo obzvlášť měkce. Mimořádně velká plocha skořepiny pro ležení navíc zvyšuje pohodlí vašeho dítěte při ležení. Integrovaný pětibodový systém bezpečnostních pásů zajišťuje maximální bezpečnost vašeho dítěte a chrání ho před případným pádem. Měkké polštářky pásů v oblasti ramen a rozkroku také zvyšují pohodlí vašeho dítěte. Po připevnění k vysoké židli lze nástavec nastavit do dvou poloh pouze jednou rukou. Můžete si tak vybrat, zda bude vaše dítě odpočívat v rovné poloze vleže, nebo zda bude prozkoumávat okolí v mírně nakloněné poloze. Materiál a péče: Materiál vysoké židle: dřevo kaučukovníku Materiál novorozeneckého nástavce: plastová skořepina, potah 100 % polyester Pokyny pro údržbu: Otřete vlhkým hadříkem. Rozměry a hmotnost: Rozměry vysoké židle (délka x šířka x výška): 47 x 47 x 76 cm. Rozměry nástavce pro novorozence (délka x šířka x výška): 20 x 42 x 66 cm Hmotnost nástavce pro novorozence: 2,2 kg Hmotnost vysoké židle: 6,5 kg Nosnost: 90 kg Součástí dodávky je: Součástí dodávky: vysoká židle Nástavec pro novorozence

Produkt je výrobek značky Moji.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Moji Vysoká židle Yippy včetně nástavce pro novorozence Stone Mint a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Moji a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Moji najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Moji Vysoká židle Yippy včetně nástavce pro novorozence Stone Mint
Právě si prohlížíte...

8679,- Kč