Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6GB/128GB, modrá - Mobilní telefon

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6GB/128GB, modrá - Mobilní telefon
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6GB/128GB, modrá - Mobilní telefon
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6GB/128GB, modrá - Mobilní telefon
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6GB/128GB, modrá - Mobilní telefon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6GB/128GB, modrá - Mobilní telefon z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6GB/128GB, modrá - Mobilní telefon .

Detailní informace

Mobilní telefon Redmi Note 11 Pro 5G Vydejte se vstříc zážitkům s novým velkým hráčem mezi telefony střední třídy s názvem Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G v modré barvě. Společnost Xiaomi se rozhodla znovu posunout hranici výkonu a výbavy na novou úroveň a vybavila mobilní telefon Redmi Note 11 Pro 5G nádherným 6,67“ AMOLED displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz, velkou 5000mAh baterií s podporou bleskového 67W rychlonabíjení nebo parádním trojitým 108Mpx fotoaparátem pro tvorbu téměř profesionálních snímků. Působivé vizuální zážitky na AMOLED dis...pleji Ponořte se do světa dechberoucích detailů při sledování filmů i hraní her na velkém 6,67“ AMOLED displeji s dokonale ostrým obrazem zásluhou vysokého Full HD+ rozlišení. Displej díky svému širokému barevnému rozsahu DCI-P3 přináší neuvěřitelně širokou paletu barev, nabízí vrcholový jas a snižuje únavu očí při delším používání. Dokonale plynulý pohyb ve 120 Hz Vysoká obnovovací frekvence 120 Hz zajišťuje dokonale plynulý pohyb při hraní i scrollování po sociálních sítích. Veškerý sledovaný obsah díky tomu dostane zcela nový rozměr. Dotyková vzorkovací frekvence až 360 Hz navíc zajišťuje špičkovou odezvu, což vás při hraní her nasměruje na cestu k vítězství. Připraven na jakoukoli výzvu Redmi Note 11 Pro 5G oproti svému předchůdci ještě zvyšuje laťku výkonu. Díky tomu, že je osazen výkonným 6nm procesorem Qualcomm Snapdragon 695 5G, nabízí telefon rychlejší chod při hraní her, stramování videí i svižnější načítání a spouštění aplikací. I při delších herních maratonech navíc zůstává příjemně v chladu díky technologii LiquidCool. Připojení budoucnosti 5G Užijte si ještě super plynulé streamování vašich oblíbených seriálů, ničím nerušené hraní online her bez otravného sekání i bleskové stahování filmů ve vysokém rozlišení. S podporou 5G připojení si vychutnáte jakoukoli online zábavu v nejvyšší rychlosti. Trojitý 108Mpx AI fotoaparát Pořizujte snímky, které se stanou ozdobou vašich sociálních sítí, se špičkovým trojitým fotoaparátem s hlavní kamerou vybavenou úžasnými 108 Mpx. Pomocí kamery se špičkovým rozlišením pořídíte úchvatné snímky světa kolem vás se všemi jeho detaily a dechberoucími barvami a díky senzoru Samsung HM2 vám přitom v tvorbě nebude bránit ani hluboká noc. Projevte svoji kreativitu Zachyťte panorama celé krajiny před vámi v širokém zorném úhlu 118 ° pomocí 8Mpx ultraširokoúhlého fotoaparátu a objevte i ty nejmenší zázraky pomocí 2Mpx makro fotoaparátu. Kvalitní sestava fotoaparátů podpoří vaše kreativní myšlenky. 5000mAh baterie s 67W turbo nabíjením Pryč jsou doby, kdy jste s sebou museli do práce nebo školy nosit nabíječku. Chytrý telefon Redmi Note 11 Pro 5G je osazen baterií s velkou kapacitou 5000 mAh, pro kterou není problém ani celý den na jedno nabití. A až jí energie dojde, dobijete více než polovinu kapacity baterie během pouhých 15 minut díky podpoře technologie 67W turbo nabíjení.

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6934177770227.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6GB/128GB, modrá - Mobilní telefon a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6GB/128GB, modrá - Mobilní telefon
Právě si prohlížíte...

7272,- Kč