Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Xiaomi Redmi 10 5G 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon

Xiaomi Redmi 10 5G 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon
Xiaomi Redmi 10 5G 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon
Xiaomi Redmi 10 5G 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon
Xiaomi Redmi 10 5G 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Xiaomi Redmi 10 5G 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Xiaomi Redmi 10 5G 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon .

Detailní informace

Mobilní telefon Xiaomi Redmi 10 5G Pořiďte si skvěle vybavený mobilní telefon střední třídy ukrývající se pod názvem Xiaomi Redmi 10 5G. Obrovskou radost vám udělá nejen svým překrásným vzhledem v elegantní stříbrné barvě, ale i vysokým výkonem či dlouhou výdrží. Navíc vám poskytne dostatek úložného prostoru o kapacitě 64 GB pro všechny vaše soubory a aplikace s možností rozšíření o paměťovou microSD kartu. Nádherný displej Společnost Xiaomi si na displeji telefonu dala opravdu záležet. 6,58″ Dot Drop displej s rozlišením Full HD+ v kombinaci s... obnovovací frekvencí 90 Hz a skvělým barevným podáním vás ještě více vtáhne do filmového nebo herního děje a dopřeje vám tak dechberoucí zážitek. Vysoký výkon Díky kvalitnímu osmijádrovému procesoru Media Tek Dimensity 700 a 7nm výrobní technologii se v mobilním telefonu Xiaomi Redmi 10 5G ukrývá opravdu vysoký výkon. Vy jej tak budete mít dostatek i na dlouhé chvíle strávené u těch nejnáročnějších her. Duální fotoaparát Pro pořizování vysoce kvalitních fotografií a videí vám bude k dispozici 50Mpx hlavní fotoaparát. Sekunduje mu 2Mpx hloubkový fotoaparát, jenž se postará o rozostření pozadí při focení portrétů. Za zhoršených světelných podmínek dopřeje fotografiím kýžené světlo právě noční režim, kdy dokonale ostré fotky jsou poté naprostou samozřejmostí ve dne i v noci Dlouhá výdrž Redmi 10 5G je vybaven velkou 5000mAh baterií, která poskytuje dostatek energie i během toho nejnáročnějšího dne. Navíc v kombinaci se skvěle odladěným systémem vám zařízení na jedno nabití bez problémů vydrží jeden celý den a vy si tak nebudete muset dělat těžkou hlavu s častým nabíjením, které je tedy při 18 W opravdu rychlé. Podpora 5G sítě Jak již z názvu Redmi 10 5G plyne, chytrý telefon je vybaven podporou nejmodernější technologie, co se rychlosti sítě týče. Díky duální podpoře 5G SIM karet si tak budete moci vychutnat naprosto superrychlý internet.

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6934177778995.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Xiaomi Redmi 10 5G 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Xiaomi Redmi 10 5G 4GB/64GB, stříbrná - Mobilní telefon
Právě si prohlížíte...

4889,- Kč