Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Xiaomi Redmi 10 4GB/64GB, modrá - Mobilní telefon

Xiaomi Redmi 10 4GB/64GB, modrá - Mobilní telefon
Xiaomi Redmi 10 4GB/64GB, modrá - Mobilní telefon
Xiaomi Redmi 10 4GB/64GB, modrá - Mobilní telefon
Xiaomi Redmi 10 4GB/64GB, modrá - Mobilní telefon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Xiaomi Redmi 10 4GB/64GB, modrá - Mobilní telefon z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Xiaomi Redmi 10 4GB/64GB, modrá - Mobilní telefon .

Detailní informace

Mobilní telefon Xiaomi Redmi 10 I s telefonem střední třídy se dají pořizovat krásné fotografie. Důkazem je Xiaomi Redmi 10 64 GB v modré barvě, který se díky své nekompromisní výbavě v podobě špičkového čtyřnásobného AI fotoaparátu s 50 Mpx, velkým 6,5“ Full HD+ displejem s jemným pohybem zásluhou 90Hz obnovovací frekvence nebo výkonným osmijádrovým procesorem Helio G88 může směle řadit mezi to nejlepší ve své cenové kategorii. Chytrý čtyřnásobný fotoaparát s 50 Mpx Zachyťte působivé snímky všech důležitých životních okamžiků pomocí sestavy fo...toaparátů, která předčí vaše očekávání. Díky čtyřnásobnému fotoaparátu s umělou inteligencí, skládajícího se z hlavní 50Mpx kamery, 8Mpx ultraširokoúhlého objektivu, 2Mpx makro fotoaparátu a 2Mpx hloubkovému senzoru vytvoříte nádherné fotografie i bez větších zkušeností. Dodejte snímkům na originalitě Ukažte svoji kreativitu a dodejte pořízeným snímkům a videím na originalitě použitím nejrůznějších filtrů. Nebo ohromte svoje přátele na sociálních sítích zábavnými krátkými videi. Působivá panoramatická selfie Přední kamera s rozlišením 8 Mpx nejenže dokáže zachytit vaši krásu, ale díky režimu panoramatických selfie jí neuniknou ani krásy okolního prostředí. 6,5“ displej s 90Hz obnovovací frekvencí Pozvedněte svoje zážitky při sledování filmů a videí na novou úroveň na velkém 6,5“ Dot displeji s detailním Full HD+ rozlišením a jemným pohybem obnovovací frekvence 90 Hz. Redmi 10 se řadí mezi nejdostupnější telefony s tak vysokou obnovovací frekvencí, přičemž vaše vizuální zážitky ještě prohloubí technologie AdaptiveSync, která optimalizuje pohyb na základě prohlíženého obsahu. Nová generace výkonu Užijte si působivější herní zážitky i naprosto plynulý chod aplikací. Redmi 10 jako vůbec první chytrý telefon přichází vybavený nejnovějším osmijádrovým procesorem MediaTek Helio G88, který se svou širokou škálou vylepšení zajišťuje vyšší frekvenci GPU i vyšší obnovovací frekvenci a umožňuje zachytit čistější a ostřejší snímky. Výdrž baterie až dva dny Xiaomi Redmi 10 má dostatek energie až na dva dny. Hlavní zásluhu na tom má baterie s velkou kapacitou 5000 mAh, která zajišťuje až 30 hodin volání, 14 hodin sledování videí a 158 hodin poslechu hudby na jedno nabití. Baterii přitom můžete rychle dobít pomocí 18W technologie rychlonabíjení nebo využít 9W reverzní nabíjení. Platby v obchodech pomocí NFC Nechte svoji platební kartu v peněžence a užijte si pohodlnější a přitom maximálně bezpečné platby v obchodech nebo veřejné dopravě pomocí svého telefonu zásluhou technologie NFC.

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6934177751967.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Xiaomi Redmi 10 4GB/64GB, modrá - Mobilní telefon a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Xiaomi Redmi 10 4GB/64GB, modrá - Mobilní telefon
Právě si prohlížíte...

4090,- Kč