Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MMX Stunt- Scoot er Raptor Gold - 35% sleva

-35%
MMX Stunt- Scoot er Raptor Gold

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MMX Stunt- Scoot er Raptor Gold z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným MMX Stunt- Scoot er Raptor Gold .

Zlevněné zboží

Kaskadérský MMX Scoot er z vysoce kvalitních materiálů zajišťuje maximální bezpečnost při volné jízdě style . Konstrukce rámu RAPTOR Scoot ers je kombinací hliníku a oceli, což přináší nízkou hmotnost v kombinaci s tiger přiměřenou tuhostí a maximální odolností. RAPTOR je optimálním vybavením pro začátečníky i pokročilé jezdce, kteří se na koloběžce učí triky a kaskadérské kousky. Široká řídítka se zesílenou konstrukcí a gumovými rukojeťmi z odolné termoplastické pryže TPR zajišťují jistý úchop, který je zárukou bezpečnosti při provádění triků.... Rukojeti TPR se strukturou desek jsou extrémně měkké, což zajišťuje vynikající přilnavost. Rukojeti jsou navíc vylepšeny inovativními zátkami, které zajišťují zvýšenou odolnost rukojetí. Palubní deska koloběžky je vyrobena z hliníku, pokryta protiskluzovým povrchem a zakončena nášlapnou brzdou FLEX BRAKE. Kolečka koloběžky RAPTOR jsou vyrobena z nejkvalitnějšího PU s nylonovým jádrem a kuličkovými ložisky ABEC-9 - tato kombinace je zárukou odolnosti, kvality a bezpečnosti pro ty, kteří začínají své dobrodružství s konkurenčními koloběžkami. Je navržen tak, aby vydržel i ty nejnáročnější jízdy, protože umožňuje provádět bláznivé kousky a triky. Použití trojité hliníkové spony - znamená větší možnosti použití, tj. dynamičtější a extrémnější použití. Koloběžka RAPTOR je odolnější než běžná rekreační koloběžka a je určena pro jízdu po městě nebo pro zábavu. Technické detaily: Rozměry volantu (výška x šířka): 83 x 52 cm Celková výška (od podlahy po volant): 83 cm Celková délka: 67 cm Plošina (délka x šířka x výška): 48 x 11,5 x 6 cm Průměr kola: 100 mm Šířka kola: 24 mm Max. zatížení: přibližně 100 kg Hmotnost položky: 3,8 kg Podrobnosti o produktu Leknkrad: Zesílený T-BAR: 52 x 57 cm Rukojeti z odolného TPR, šířka 135 mm Rukojeti zakončené plastovými zátkami - zvyšují odolnost Trojitá hliníková svorka Náhlavní souprava NECO - typ 710 Materiál: vysokopevnostní ocel Podrobnosti o produktu Kola: Odolná kola Úzký eliptický profil kola - umožňuje vyšší rychlost Uhlíková kuličková ložiska třídy ABEC-9 Tvrdost 88A - nejlepší pro volnou jízdu style Odolné nylonové jádro Kola s hliníkovým jádrem (ALU CORE) Materiál: PU tlakový odlitek, vlastnosti pružiny MID-REBOUND Přední vidlice z oceli (bez závitu) s možností montáže kola o průměru až 110 mm. Podrobnosti o produktu Palubní deska: Rozšířená paluba Speciálně tvarované bez ostrých hran Protiskluzový kryt paluby Materiál: hliník S pružnou brzdou - 100 mm Podrobnosti o produktu: Pokryté odolným práškovým lakem Kompresní systémy HIC Všechny šrouby jsou poniklované S vlastními nálepkami Splňuje normu EN 14619 Věk: od 8 let

Produkt je výrobek značky Milly Mally ,distribuovaný s EAN kódem 5901761126525.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: žlutá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MMX Stunt- Scoot er Raptor Gold a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Milly Mally a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Milly Mally najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MMX Stunt- Scoot er Raptor Gold
Právě si prohlížíte... - 35% sleva

1668,- Kč