Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MINIMEIS nosítko na ramena žluté

MINIMEIS nosítko na ramena žluté

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MINIMEIS nosítko na ramena žluté z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným MINIMEIS nosítko na ramena žluté .

Detailní informace

Lze používat od 6 měsíců do 5 let. Maximální pohodlí při nošení pro aktivní rodiče a pohodlné a přirozené sezení pro malé průzkumníky - MINIMEIS kombinuje inovace a bezpečnost s funkčností. Objevovat svět na tatínkových bezpečných ramenou je zábava a je to opravdu příjemné. Nový systém odpružení s dvojitým obloukem podporuje ideální rozložení hmotnosti na ramena a zdravou polohu dítěte vsedě na krátkých i dlouhých pěších cestách. Kromě toho lze stránky MINIMEIS snadno složit do malého a plochého tvaru pro snadné skladování. Maximální pohodlí pr...o rodiče i dítě Rodičům nabízí pohodlí díky umístění dítěte na speciálně navržené sedačce, která se vznáší těsně nad rameny, čímž uleví krku a ramenům od přímého namáhání. Hmotnost dítěte je rovnoměrně rozložena na celé tělo nosiče, což umožňuje delší procházky v pohodlí a stylu se spokojenými dětmi. Bezpeční a šťastní průzkumníci Zatímco vy objevujete svět, vaše dítě sedí bezpečně na vašich ramenou a je připoutáno bederním pásem a popruhy na nohy. Součástí dodávky jsou popruhy s ramenními popruhy, které poskytují dodatečnou oporu horní části těla pro nejmenší děti (6 až 10 měsíců). Rozšiřitelné polstrované sedadlo poskytuje dítěti maximální pohodlí. Podpůrná opěrka zad je navržena tak, aby dítěti pomohla sedět vzpřímeně, když je v nosítku na vašich ramenou. Malý, ale mocný S hmotností pouhých 1,5 kg je MINIMEIS nejlehčím dětským nosítkem s rámem na trhu. Navzdory svému velmi lehkému složení je ramenní nosič MINIMEIS robustní a pevný. MINIMEIS prošel všemi testy bezpečnostních norem SGS v EU i USA. Nosič je testován do stanovené normy 22 kg. Odolný materiál MINIMEIS však vydrží větší zátěž. Technické detaily: Materiál rámu: nerezová ocel Materiál textil: 100 % polyester Hmotnost: 1,6 kg Rozměry ve složeném stavu: 40 x 30 x 10 cm Možnost zatížení až 22 kg

Produkt je výrobek značky Minimeis ,distribuovaný s EAN kódem 7072255000367.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: žlutá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 459,- Kč
1 580,- Kč
Detail
2 459,- Kč
1 580,- Kč
Detail
2 459,- Kč
1 580,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

MINIMEIS nosítko na ramena žluté a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Minimeis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Minimeis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MINIMEIS nosítko na ramena žluté
Právě si prohlížíte...

4276,- Kč