Miniland Termoska deluxe zlatá s chromovým efektem 500 ml - 25% sleva

-25%
Miniland Termoska deluxe zlatá s chromovým efektem 500 ml
344 457 375
344,- Kč

Původní cena: 457,- Kč


Hodnocení:


Miniland Termoska deluxe zlatá s chromovým efektem 500 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Miniland Termoska deluxe zlatá s chromovým efektem 500 ml .

Zlevněné zboží

Termoska deluxe gold udrží teplotu tekutin, ať už studených nebo horkých, až po dobu 12 hodin. S modern en Design budete vždy styloví. Termoska je vyrobena z nerezové oceli, která zajišťuje dlouhou životnost. Nejluxusnější termoska na trhu! Tyto termosky jsou ideální pro moderní, otevřené a nekonvenční rodiče, kteří si chtějí užít příjemné chvíle v elegantním, exkluzivním a stylovém prostředí. Teplotu kapalin lze udržet až 12 hodin. Díky dvojité ocelové stěně a vakuové komoře jsou termosky velmi odolné a účinné. K dispozici ve třech různých bar...vách Termo nádoby o objemu 500 ml jsou k dispozici ve třech různých barvách. Jsou zlaté, růžově zlaté a stříbrné, takže si každý rodič může najít svůj oblíbený model. Výjimečně kvalitní materiály Vnitřní vrstva termosek řady deluxe je vyrobena z oceli 18/8 (nerezová ocel 304), která má velmi nízkou tepelnou vodivost a je velmi odolná vůči vysokým teplotám. Tento materiál je proto ideální pro skladování potravin. Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x šířka x výška): 27 cm x 7,5 cm x 7,5 cm Objem: 500 ml Vakuová komora je tvořena dvojitou ocelovou stěnou, díky níž je odolná a účinná. Velmi dobrá odolnost vůči vysokým teplotám Snadná demontáž - snadné čištění Design : Zlato Vynikající kvalita

Produkt je výrobek značky Miniland ,distribuovaný s EAN kódem 8413082894016.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 380 ml - 750 ml
  • Barva: žlutá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

843,- Kč
597,- Kč
Detail

Miniland Thermobox set Mediterranean Thermos 350ml

Velikost 260 ml - 350 ml / Pestrobarevná / Ocel / Miniland
433,- Kč
300,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Miniland Termoska deluxe zlatá s chromovým efektem 500 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Miniland a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Miniland najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Miniland Termoska deluxe zlatá s chromovým efektem 500 ml
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

344,- Kč