Mikbaits Tyčová bójka černá - šroubovací spoje 5m

Mikbaits Tyčová bójka černá - šroubovací spoje 5m
1 499 1 499 1100
1 499,- Kč

Původní cena: 1 499,- Kč


Hodnocení:


Mikbaits Tyčová bójka černá - šroubovací spoje 5m z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářská výstroj, rybářské návnady, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Mikbaits Tyčová bójka černá - šroubovací spoje 5m .

Detailní informace

Vysoce kvalitní sklápěcí tyčové bójky se šroubovacími spoji. Perfektní zpracování, dokonale vysoustružené závity. Horní díl má na sobě několik reflexních polepů, které lze po nasvícení baterkou spatřit až na několik set metrů. Vysoce kvalitní sklápěcí tyčové bójky se šroubovacími spoji. Perfektní zpracování, dokonale vysoustružené závity. Horní díl má na sobě několik reflexních polepů, které lze po nasvícení baterkou spatřit až na několik set metrů. Spodní díl má otvor na upevnění zátěže (není součástí balení). K tyčové bójce lze dokoupit 1 m n...áhradní díly a také samostmívací diodovou koncovku.

Produkt je výrobek značky Mikbaits ,distribuovaný s EAN kódem 8595602222230.

Procházet zboží z kategorie Sport Mikbaits, Outdoorové aktivity Mikbaits, Rybaření Mikbaits, Rybářská výstroj Mikbaits, Rybářské návnady Mikbaits.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mikbaits Tyčová bójka černá - šroubovací spoje 5m a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářská výstroj sleva, rybářské návnady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mikbaits a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mikbaits najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mikbaits Tyčová bójka černá - šroubovací spoje 5m
Právě si prohlížíte...

1499,- Kč