Medomet - diagonální - elektrický - 6 plástů

Medomet - diagonální - elektrický - 6 plástů
24 990 19 990 2156
24 990,- Kč

Původní cena: 19 990,- Kč


Hodnocení:


Medomet - diagonální - elektrický - 6 plástů z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Medomet - diagonální - elektrický - 6 plástů .

Detailní informace

Medomet je jedním z nejdůležitějších nástrojů včelaře. Elektrický úhlopříčný vytahovač od včelařských potřeb Wiesenfield pojme 6 plástů a je ideální pro vytahování medu v malém nebo soukromém měřítku. Diagonální vytáčecí zařízení, jako je model WIE-BK-58, umožňují snadné vytáčení medu i vytáčení větších plástů. Díky kapacitě 6 hřebenů o maximální velikosti 500 x 260 mm zpracujete sklizeň během několika odstřeďovacích cyklů. Velký průměr nádoby (68 cm) vytváří dostatečné odstředivé síly pro účinné vytahování medu z plástů. Medomet 6 plástů je po...háněn elektricky a má výkon 250. W. Díky deseti stupňům rychlosti můžete individuálně určit rychlost otáčení; můžete také flexibilně určit směr otáčení. Nouzové tlačítko umožňuje bezpečné použití. Tělo odstředivky a koš na med jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli a splňují požadavky na hygienickou výrobu medu. material je také mimořádně odolný a po použití se snadno čistí. Medomet z nerezové oceli stojí mírně vyvýšený na třech robustních železných nohách, což usnadňuje plnění medu. Vypouštěcí kohout také umožňuje čisté a úplné vypuštění medometu. Průhledné akrylátové víko vám umožňuje neustále sledovat proces odstřeďování a dává vám plnou kontrolu nad sklizní medu.

Produkt je výrobek značky Wiesenfield ,distribuovaný s EAN kódem 4062859165190.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Medomet - diagonální - elektrický - 6 plástů a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wiesenfield a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wiesenfield najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Medomet - diagonální - elektrický - 6 plástů
Právě si prohlížíte...

24990,- Kč