Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MAXI-COSI Titan Pro autosedačka 2022 Authentic Black

MAXI-COSI Titan Pro autosedačka 2022 Authentic Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MAXI-COSI Titan Pro autosedačka 2022 Authentic Black z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným MAXI-COSI Titan Pro autosedačka 2022 Authentic Black .

Detailní informace

9 kg až 36 kg (přibližně od 9 měsíců do 12 let). Děti rychle rostou a ještě rychleji vyrůstají. Proto MAXI-COSI nabízí Titan Pro, dětskou autosedačku pro miminka, batolata a děti napříč skupinami, která roste s dítětem - od cca 9 měsíců do 12 let. Díky integrované opěrce hlavy GrowSafe rodiče přesně vědí, kdy je čas bezpečně přejít na další věkovou úroveň. Titan Pro se nejprve používá s pohodlnou sedačkou pro batolata Inlay a 5bodovým bezpečnostním pásem, kterým se dítě připoutá (skupina 1). Poté se pomocí 3bodového bezpečnostního pásu vozidla ...přemění na dětskou autosedačku skupiny 2/3. Otevřená sedačka je navržena tak, aby poskytovala dostatek prostoru pro rostoucí dítě, zatímco vylepšené bezpečnostní technologie G-Cell a AirProtect ® je na cestách optimálně chrání. Sídlo napříč skupinami Sedačka roste s dítětem od 9 měsíců do 12 let. Inovativní opěrka hlavy GrowSafe Rostoucí opěrka hlavy nastavitelná do 11 různých poloh pro maximální pohodlí a bezpečnost. Nejvyšší ochrana proti bočnímu nárazu díky technologii G-Cell. Šestihranná struktura technologie G-Cell snižuje a rozkládá síly v případě bočního nárazu. Inovativní systém bezpečnostních pásů Easy-Out. Zůstává otevřený, aby bylo možné dítě připoutat a odepnout během několika sekund. Chladicí tkaniny Extra pohodlí pro dítě díky látkám regulujícím teplotu uvnitř. Podrobnosti o výrobku: 3 polohy pro sezení a odpočinek Polštářek dětského sedadla pro nejlepší přizpůsobení a pohodlí Technologie ochrany proti bočnímu nárazu G-Cell AirProtect ® ochrana proti bočnímu nárazu pro extra ochranu hlavy ISOFIX -Instalace s horním upínacím pásem Potvrzení správné instalace ISOFIX Opěrka hlavy GrowSafe Systém 5bodových bezpečnostních pásů Použití ve směru jízdy od 9 do 36 kg (cca 9 měsíců až 12 let). Od 18 do 36 kg (cca 4 až 12 let) používejte vlastní 3bodový bezpečnostní pás ve směru jízdy. Snadno nastavitelná opěrka hlavy Současné výškové nastavení pásů a opěrky hlavy Inovativní systém bezpečnostních pásů Easy-Out. Rychlé a snadné připoutání pro děti od 4 do 12 let. Pratelný potah (do 30 °C) Včetně držáku na nápoje Technické detaily: - Sedačka pro děti s výškovým nastavením: Rozměry (délka x šířka x výška): 56,5 x 48 x 64 cm Hmotnost: 12,55 kg Materiál: Vnější materiál 100 % polyester, výplň 100 % polypropylen, podšívka 100 % polyuretan.

Produkt je výrobek značky Maxi Cosi ,distribuovaný s EAN kódem 3220660322398.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

737,- Kč
479,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

MAXI-COSI Titan Pro autosedačka 2022 Authentic Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Maxi Cosi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Maxi Cosi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAXI-COSI Titan Pro autosedačka 2022 Authentic Black
Právě si prohlížíte...

8025,- Kč