Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MAXI COSI Rodifix AP 2020 Authentic Red

MAXI COSI Rodifix AP 2020 Authentic Red

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MAXI COSI Rodifix AP 2020 Authentic Red z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným MAXI COSI Rodifix AP 2020 Authentic Red .

Detailní informace

Třída 2/3, od ca. 3,5 do 12 let (15 - 36 kg) Rychle se připoutat a být bezpečně vždy jako první v cíli. Vzhůru skvělým dobrodružstvím s novou autosedačkou Maxi-Cosi RodiFix AirProtect: Díky snadné instalaci pomocí Isofixu, inovativnímu vedení pásů a chytrému designu není rychlé připoutání žádný problém. Maxi-Cosi RodiFix prodlužuje dobu, kdy je Vaše dítě chráněno systémem Isofix. Díky patentované ochraně proti bočnímu nárazu AirProtect v oblasti hlavové opěrky je riziko zranění hlavy menší až o 20 %. Snadným zakliknutím upevníte RodiFix AirProt...ect bezpečně v autě. Pás je potřeba jen pro připásání dítěte k autosedačce nebo pro instalaci autosedačky v případě, že Vaše auto není Isofixem vybaveno. Přejeme šťastnou cestu! Upevnění IsoFix Vybavena s isofix háčky na jištění sedačky při jízdě bez dítěte v sedačce. Patentovaná AirProtect technologie Jedinečný vzduchový polštář v opěrce hlavy velice dobře chrání hlavu. Jedinečný systém vedení pásů Pro rychlé a bezpečné připásání - i samo dítě se může bezpečně připásat. Roste s dítětem. Díky lehce nastavitelné zádové opěrce roste Rodifix AirProtect s Vaším dítětem, takto Vám i dlouho vydrží. Detaily: Instalace s tříbodovým pásem nebo pomocí Isofixu Snadné a rychlé připoutání Potah lze prát v pračce 2 polohy na sezení AirProtect® technologie pro zvýšenou bezpečnost při bočním nárazu Side Protection System Nastavitelná do výšky a šířky Použití ve směru jízdy Vyrobeno v Evropě Technické detaily: Hmotnost: 6,15 kg Rozměry (v x š x h): 56 - 77 x 49- 54 x 31 cm Šířka plochy na sezení: 26 cm Úhel sklonu: 8°

Produkt je výrobek značky Maxi Cosi ,distribuovaný s EAN kódem 3220660318261.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: červená
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MAXI COSI Rodifix AP 2020 Authentic Red a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Maxi Cosi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Maxi Cosi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAXI COSI Rodifix AP 2020 Authentic Red
Právě si prohlížíte...

4108,- Kč