Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MAXI COSI Oria XXL Essential Graphite 2020 - 31% sleva

-31%
MAXI COSI Oria XXL Essential Graphite 2020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MAXI COSI Oria XXL Essential Graphite 2020 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným MAXI COSI Oria XXL Essential Graphite 2020 .

Zlevněné zboží

Od narození do ca. 9 měsíců (přibližně 80 cm) Když je velikost důležitá: Oria XXL! Největší dětská vaničkaMaxi-Cosi je vhodná od narození do asi 9 měsíců. Velikost a pohodlí jsou obrovské díky ultra čalouněné matraci & Relaxační funkce: Oria XXL je perfektní s Purple XP, jedinečným kočárkem pro všechny terény. Instalace s kočárkem MAXI-COSI Oria XXL je pro příjemné jízdy perfektním partnerem pro kočárky Maxi-Cosi Outdoor, Lila XP. Díky tomu se však dětská vanička také vejde do většiny ostatních kočárků MAXI-COSI. MAXI-COSI Oria XXL lze připojit... k vašemu kočárku dvěma jednoduchými kliknutími. Bezpečnost Bezpečnost vašeho dítěte MAXI-COSI je naší nejvyšší prioritou. Odborníci doporučují, aby novorozenci byli přepravováni rovně na dlouhých cestách. Náš pohodlný Oria XXL není problém! Zajistíme, aby vaše malé dítě mohlo ležet v bezpečí a pohodlí v kočárku Oria XXL, když s ním cestujete. Velikost a pohodlí: obrovský! MAXI-COSI Oria XXL je obrovský, pokud jde o velikost a pohodlí: matrace s ultrapodloženou matrací nabízí nejvyšší úroveň pohodlí. S funkcí Relax, která umožňuje vašemu malému jednoduše se naklonit dopředu, váš zvědavý průzkumník v kočárku má lepší výhled na svět. Prostorná dětská vana nabízí výhody pro vás i vaše dítě a má praktické, snadno přístupné kapsy, do kterých můžete ukládat své věci. Ať už prší nebo svítí, Oria XXL chrání vaše dítě velkým baldachýnem, chráničem zdí a ochranou proti dešti. S hmotností pouze 4,4 kg je Oria XXL jedním z nejlehčích velkých dětských nosítek na trhu. Jakmile vaše dítě vyrostlo z dětské koupele, můžete jej jednoduše složit a nechat ho, až vaše rodina poroste! Procházky s malým miláčkem jsou zcela bezstarostné! Nasazení a vyjmutí Oria XXL do a z rámu kočárku je jednoduché a snadné. podrobnosti o produktu: Perfektní pro MAXI-COSI Lila XP Nejvyšší bezpečnost díky ploché gauči novorozence Zvláštní pohodlí díky velikosti dětské koupele Dobře polstrovaná matrace Snadno dostupné kapsy s dostatkem úložného prostoru S velkou kapucí , Napkeeper a dešťová pokrývka Ploché skládací Použitelné od narození do asi 9 měsíců Technické údaje: Rozměry (délka x šířka x výška): 89,5 x 46 x 35 cm Rozměry se sluneční stříškou (délka x šířka x výška): 89,5 x 46 x 64,5 Vnitřní rozměry(délka x šířka x výška): 74 x 37 x 22 cm Hmotnost: 4,5 kg

Produkt je výrobek značky Maxi Cosi ,distribuovaný s EAN kódem 3220660321193.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MAXI COSI Oria XXL Essential Graphite 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Maxi Cosi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Maxi Cosi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAXI COSI Oria XXL Essential Graphite 2020
Právě si prohlížíte... - 31% sleva

4263,- Kč