MAXI COSI Emerald i-Size Authentic Black 2021

MAXI COSI Emerald i-Size Authentic Black 2021
10 351 10 392 64
10 351,- Kč

Původní cena: 10 392,- Kč


Hodnocení:


MAXI COSI Emerald i-Size Authentic Black 2021 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným MAXI COSI Emerald i-Size Authentic Black 2021 .

Detailní informace

Maxi-Cosi Emerald v sobě spojuje to nejlepší ze dvou různých světů. S touto dětskou autosedačkou i-Size se již nemusíte rozhodovat předem: Díky pohodlné vyjímatelné vložce lze autosedačku Emerald používat od narození až do 7 let věku dítěte. Splňuje také nejnovější a nejpřísnější bezpečnostní předpisy i-Size . Ještě větší bezpečnost zajišťuje vynikající technologie G-CELL dětské autosedačky, která poskytuje nejlepší ochranu v případě bočního nárazu. Instalace Tato autosedačka pro více věkových kategorií má kotevní úchyty ISOFIX a opěrnou nohu: ...nejbezpečnější, nejjednodušší a nejrychlejší způsob instalace autosedačky do 4 let. Jak dítě roste, instalujte autosedačku s pásy až do věku 7 let.Při správné instalaci můžete snadno nastavit výšku bezpečnostního pásu a opěrky hlavy tak, aby vyhovovala vašemu dítěti. Nebo můžete pásy snadno uložit do bočnic autosedačky, jakmile začnete používat bezpečnostní pásy (přibližně od 4 let). Zabezpečení Maxi-Cosi Emerald je autosedačka pro děti do 4 let (105 cm), která je umístěna proti směru jízdy a poskytuje lepší ochranu krku a hlavy. Dětská autosedačka i-Size obsahuje vynikající ochranu proti bočnímu nárazu (technologie G-Cell) v oblasti ramen. Pětibodový bezpečnostní pás optimálně drží dítě při čelním nárazu na správných částech těla. To vše odpovídá nejpřísnějším a nejnovějším bezpečnostním normám: i-Size .Emerald nabízí kompletní balíček: skutečně dětskou autosedačku pro všechny věkové kategorie, která nabízí dlouhodobé používání i bezpečnost i-Size . Podrobnosti o produktu: Splňuje nejnovější a nejpřísnější bezpečnostní požadavky: i-Size Snadné nastavení bezpečnostních pásů a opěrky hlavy Lze používat od narození do 4 let v poloze proti směru jízdy pro lepší ochranu krku a hlavy. Vynikající technologie bočního nárazu G-Cell pro oblast ramen. ISOFIX -instalace s opěrnou nohou od 0 do 4 let věku dítěte Indikátor pro kontrolu správné instalace opěrné nohy Instalace s postrojem od 4 do 7 let Snadné uložení sedačky od 4 let věku 4 pohodlné polohy pro sezení a odpočinek Inovativní vložka Baby Hugg zvyšuje bezpečnost a pohodlí vašeho novorozence. Kryt je odnímatelný bez demontáže systému postrojů Omyvatelný potah Technické detaily: Rozměry (délka x šířka x výška): 61,5 x 47,5 x 63 cm Hmotnost: 15,3

Produkt je výrobek značky Maxi Cosi ,distribuovaný s EAN kódem 8712930158202.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 444,- Kč
Detail

Nebbia Workout Jumpsuit INTENSE Focus Black S

Velikost S / Black / Elastane Polyamide / Pro ženy / Nebbia
2 695,- Kč
1 627,- Kč
Detail

Nebbia Workout Jumpsuit INTENSE Focus Black M

Velikost M / Black / Polyamide Elastane / Pro ženy / Nebbia
2 695,- Kč
1 650,- Kč
Detail

Nebbia Workout Jumpsuit INTENSE Focus Black L

Velikost L / Black / Polyamide Elastane / Pro ženy / Nebbia
2 695,- Kč
1 879,- Kč
Detail
1 416,- Kč
1 295,- Kč
Detail
2 199,- Kč
1 465,- Kč
Detail
2 199,- Kč
1 554,- Kč
Detail
1 052,- Kč
980,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

MAXI COSI Emerald i-Size Authentic Black 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Maxi Cosi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Maxi Cosi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAXI COSI Emerald i-Size Authentic Black 2021
Právě si prohlížíte...

10351,- Kč