Maska pleťová čistící 10 g DR. HAUSCHKA

Maska pleťová čistící 10 g   DR. HAUSCHKA
78 78 1569
78,- Kč

Původní cena: 78,- Kč


Hodnocení:


Maska pleťová čistící 10 g DR. HAUSCHKA z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Countrylife a budete spokojení s dodaným Maska pleťová čistící 10 g DR. HAUSCHKA .

Detailní informace

Pleťová čistící maska pro každý projev pletiPro intenzivní a hloubkové čištění pleti. Obzvlášť vhodná pro problematickou pleť a při nadměrné tvorbě kožního mazu.S výtažky vilínu, lichořeřišnice a sedmikrásky aktivně vstřebává a váže vylučované látky, sjednocuje vzhled pleti a zklidňuje pokožku. Při pravidelném používání zabraňuje opětovné tvorbě vřídků.Nezávisle na Vašem projevu pleti je tento přípravek vhodný k celkovému oživení a hloubkovému čištění pleti.Čistící masku aplikujeme nejlépe po použití Dr.Hauschka Napařovací lázně. Oba přípravky ...se navzájem doplňují a podporují zdravou rovnováhu pokožky.Vlastnosti:Zbavuje pokožku během svého působení přebytečného kožního mazu a nečistot a zároveň projasňuje a vypíná pleťPoužití:Při problematické pleti používejte pravidelně 1x až 2x týdně po Napařovací lázni, která účinek zintenzivní.Smíchejte s vlažnou vodou v poměru 1: 1 1/2 čajové lžičky - kdy vznikne jemný krém.Aplikujte buď štětcem nebo prsty na obličej a krk po čištění pleti. Vynechejte oční partie a okolí úst.Při problematické pleti nechte působit do té doby, než zaschne, cca 10-15 minut, a poté jednoduše smyjte pomocí kosmetické houbičky vlažnou vodou.Při citlivé pleti odstraňte po 3-5 minutách, při suché a normální pleti masku nechte působit po dobu 5-10 minut.Po důkladném odstranění aplikujte Pleťové tonikum nebo Pleťové tonikum Special a následně denní přípravek.Tipy:Při citlivé pleti udržujte masku pomocí vlhkých kompresí vlhkou až do doby, kdy ji smyjete.Potřebujete si produkty vyzkoušet na vlastní kůži? Přivonět si, vyzkoušet barvy dekorativní kosmetiky, otestovat krémy, mléka, oleje? Nebo se poradit, jaká kosmetika je pro vás ta pravá, jak se správně starat o pleť? Navštivte naši prodejnu bio a přírodní kosmetiky v srdci Prahy v Liliové ulici 11, kde objevíte úplný ráj.milé kolegyně, pro které je přírodní kosmetika vášní, se podělí o své zkušenosti, dokáží dobře poraditširoký sortiment bio a přírodní kosmetiky - objevíte další značky, které na našem e-shopu nekoupítetestery k většině produktů včetně dekorativní kosmetiky, krémů, pleťových sér, parfémů, deodorantůpříjemné a klidné místo, nádherný interiér, opravdová oáza v centru Prahy

Produkt je výrobek značky Dr. Hauschka ,distribuovaný s EAN kódem 4020829707634.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Maska pleťová čistící 10 g DR. HAUSCHKA a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dr. Hauschka a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dr. Hauschka najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Maska pleťová čistící 10 g DR. HAUSCHKA
Právě si prohlížíte...

78,- Kč