Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MAM Sada lahví Easy Start Anti-Colic Starter Set Tiger - 9% sleva

-9%
MAM Sada lahví Easy Start Anti-Colic Starter Set Tiger

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MAM Sada lahví Easy Start Anti-Colic Starter Set Tiger z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným MAM Sada lahví Easy Start Anti-Colic Starter Set Tiger .

Zlevněné zboží

V prvních měsících života dítěte jsou rychle potřeba různé velikosti lahví. Sada MAM Easy Start Anti-Colic je pro tyto potřeby ideální. Obsahuje 8 těl lahví Anti-Colic (2x 130 ml, 2x 160 ml, 4x 260 ml) a 4 savičky a spodní ventily, které lze kombinovat s každým tělem lahve. Správnou velikost láhve tak máte vždy po ruce. Součástí sady je také dudlík MAM Start, pítko MAM a dětská rukojeť MAM Hold Me!. Speciální láhve MAM Easy Start Anti-Colic s inovativním spodním ventilem umožňují klidný a rovnoměrný průtok pití. Děti tak polykají méně vzduchu, ...což snižuje výskyt koliky, nadýmání a říhání.¹ Dudlík MAM SkinSoft instinktivně přijímá 94 % dětí díky jeho obzvláště měkkému přírodnímu materiálu. Každou z kojeneckých lahví lze rychle sterilizovat v mikrovlnné troubě ve 3 snadných krocích i bez samostatného sterilizátoru. Lahve splňují evropskou normu EN 14350 a jsou vhodné od narození. Dudlík MAM Start je obzvláště malý a lehký, takže je vhodný zejména pro nedonošené a novorozené děti. Má také povrch MAM Skin Soft, a proto ho bez problémů přijímá 94 % dětí. Dětská rukojeť MAM Hold Me! je speciálně navržena pro malé dětské ruce design t a snadno se drží. Měkké pítko je ideální pro přechod na pití z hrnečku. Všechny výrobky jsou samozřejmě bez BPA a BPS. Podrobnosti o produktu: Design : růžová Materiál: plast, BPA free Věk: od 0 měsíců Samosterilizovatelné v mikrovlnné troubě Rozsah dodávky: se 4 měkkými savičkami SkinSoft s povrchem podobným kůži 2 x MAM Easy Start™ Anti-Colic tělo lahvičky 130 ml 2 x MAM Easy Start™ Anti-Colic tělo lahvičky 160 ml 4 x MAM Easy Start™ Anti-Colic tělo láhve 260 ml 1 x MAM Pitná hubice ultra-soft pro MAM láhve 1 x MAM Hold my Bottle 1 x dudlík MAM Start Pozor: Výběr motivu není možný!

Produkt je výrobek značky Mam ,distribuovaný s EAN kódem 4042894710357.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MAM Sada lahví Easy Start Anti-Colic Starter Set Tiger a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mam a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mam najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAM Sada lahví Easy Start Anti-Colic Starter Set Tiger
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

1121,- Kč