Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MAM Noční dudlík Supreme Night Silikon, 0-6 měsíců, 2ks, liška/koala

MAM Noční dudlík Supreme Night Silikon, 0-6 měsíců, 2ks, liška/koala

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MAM Noční dudlík Supreme Night Silikon, 0-6 měsíců, 2ks, liška/koala z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným MAM Noční dudlík Supreme Night Silikon, 0-6 měsíců, 2ks, liška/koala .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od narození Figurína MAM Supreme Night je ideální kombinací figuríny MAM Perfect a figuríny MAM Air. Dudlík je obzvláště šetrný k zubům a mimořádně jemný k citlivé dětské pokožce. Velké větrací otvory umožňují dodatečný přístup vzduchu k pokožce dítěte. Zaoblené hrany také zabraňují vzniku otisků a podráždění pokožky. Symetrický dudlík vhodný pro čelisti je o 60 % tenčí a 4× pružnější než běžné silikonové dudlíky, což pomáhá předcházet špatnému postavení zubů. Kromě toho je savička vyrobena ze speciálního silikonu S...kinSoft, který je důvěrně známý, a proto ho instinktivně přijímá 94 % dětí. Savička i dudlík child mají symetrický tvar, takže dudlík je v ústech vždy správně. K tlačítku chapadla lze snadno připevnit figurínu. Protože tlačítko dudlíku ve tmě svítí, rodiče a děti ho v noci snadno najdou - pro méně stresu a klidnější noci. Dvojité balení figuríny je dodáváno v praktickém sterilizačním a přepravním boxu, ve kterém lze figurínu snadno a rychle sterilizovat v mikrovlnné troubě. Figurína splňuje normu EN 1400 a neobsahuje BPA/BPS. Materiál a rozměry: Materiál: PP (polypropylen), silikon. Součástí dodávky je: 2x MAM Noční dudlík Supreme Night Silikon, 0-6 měsíců, Fox/Koala

Produkt je výrobek značky Mam ,distribuovaný s EAN kódem 4042894713594.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Béžová
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MAM Noční dudlík Supreme Night Silikon, 0-6 měsíců, 2ks, liška/koala a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mam a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mam najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAM Noční dudlík Supreme Night Silikon, 0-6 měsíců, 2ks, liška/koala
Právě si prohlížíte...

254,- Kč