MAM Láhev na pití Trainer+ Night ,, 220 ml, S child toad

MAM Láhev na pití Trainer+ Night ,, 220 ml, S child toad
266 269 1962
266,- Kč

Původní cena: 269,- Kč


Hodnocení:


MAM Láhev na pití Trainer+ Night ,, 220 ml, S child toad z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným MAM Láhev na pití Trainer+ Night ,, 220 ml, S child toad .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: MAM Trainer+ - pro snadný přechod na hrneček (S child toad) MAM Trainer+ usnadňuje dětem přechod z kojení nebo láhve na hrneček s dudlíkem. Praktická sada MAM Trainer+ obsahuje nekapající savičku MAM , pítko MAM ultra-soft a držák na láhev MAM Hold My Bottle Night . Vaše dítě se tak může krok za krokem naučit pít samo. Úchyty ve tmě svítí, takže je rodiče a děti ve tmě snadno najdou - pro klidnější noci. Symetrické bradavky a hubičky z MAM simulují přirozený povrch SkinSoft Mam jako prsa při pití. Nekapající savička MAM ...je díky štěrbinovému otvoru nekapající a dítě si může samo regulovat průtok nápoje. Extra měkká hubička, která nekape, umožňuje snadný přechod od kojení nebo láhve k hrnečku. Výlevka nemá ventil a díky štěrbinovému otvoru nekape. Splňuje normu EN 14350:2020 Upozornění a návod k použití v obalu, uschovejte si je. MAM Lahve neobsahují BPA/BPS Dudlík kompatibilní s lahvemi MAM a Trainer+ Rukojeti kompatibilní s lahvemi MAM a Trainer+, kromě: MAM Easy Start 130 ml. Jednotlivé díly nejsou kompatibilní s pitnými systémy jiných výrobců. Materiál a rozměry: Materiál: PP (polypropylen), silikon. Součástí dodávky je: 1x nekapající savička MAM 1x MAM výlevka na pití ultra-soft 1x MAM Hold My Bottle Night držadlo na láhev

Produkt je výrobek značky Mam ,distribuovaný s EAN kódem 4042894714317.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MAM Láhev na pití Trainer+ Night ,, 220 ml, S child toad a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mam a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mam najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAM Láhev na pití Trainer+ Night ,, 220 ml, S child toad
Právě si prohlížíte...

266,- Kč