Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MAM Dudlík Original love Mummy silikonový 6+ měsíců, růžový/fialový

MAM Dudlík Original love Mummy silikonový 6+ měsíců, růžový/fialový

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MAM Dudlík Original love Mummy silikonový 6+ měsíců, růžový/fialový z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným MAM Dudlík Original love Mummy silikonový 6+ měsíců, růžový/fialový .

Detailní informace

Symetrická savička MAM Original silikonová 6-16 měsíců z kolekce I love Mummy je vyrobena ze speciálního silikonu SkinSoft, který je pro děti obzvláště měkký a důvěrně známý, a proto ho instinktivně přijímá 94 % dětí.¹ Díky velkorysým vzduchovým otvorům, zaoblenému dudlíku child a nopkům na vnitřní straně S child je silikonový dudlík MAM Original obzvláště šetrný k pokožce vašeho dítěte. Díky symetrickému tvaru je dudlík child v ústech vždy správně otočený. Knoflík dudlíku je pro malé dětské ručičky snadno uchopitelný a držitelný, ale zároveň t...ak plochý, že je dudlík pro dítě pohodlný v jakékoli poloze. Obsahuje sterilizační přepravní box pro snadnou a rychlou sterilizaci v mikrovlnné troubě - bez dalšího vybavení - a pro hygienické skladování a přepravu. Silikonová figurína MAM Original splňuje normu EN 1400. ¹ Studie 2010-2019, n=1463 Podrobnosti o výrobku: V případě, že se jedná o výrobek, který je určen k použití v domácnosti, je nutné, aby byl vyroben v souladu se zákonem o ochraně spotřebitele: Čelistem přátelský Vysoká tolerance kůže díky vzduchovým otvorům Ploché tlačítko pro uchopení Materiál: silikon, plast (PP) Bez BPA/ BPS Věk: 6-16 měsíců Rozsah dodávky: 2 x MAM Original silikonové figuríny 1 x sterilizační přepravní box Upozornění : Ukázkové fotografie - barevné odstíny a motivy se mohou lišit. Výběr není možný!

Produkt je výrobek značky Mam ,distribuovaný s EAN kódem 4042894711767.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Materiál: Silikon
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MAM Dudlík Original love Mummy silikonový 6+ měsíců, růžový/fialový a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mam a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mam najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAM Dudlík Original love Mummy silikonový 6+ měsíců, růžový/fialový
Právě si prohlížíte...

173,- Kč