MAM Dětská láhev Easy Active ™ 270 ml, kočka/motýl ve dvojitém balení - 6% sleva

-6%
MAM Dětská láhev Easy Active ™ 270 ml, kočka/motýl ve dvojitém balení
292 311 653
292,- Kč

Původní cena: 311,- Kč


Hodnocení:


MAM Dětská láhev Easy Active ™ 270 ml, kočka/motýl ve dvojitém balení z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným MAM Dětská láhev Easy Active ™ 270 ml, kočka/motýl ve dvojitém balení .

Zlevněné zboží

Easy Active Doprovody k dětským lahvím. Láhev na pití Easy Active je skvělým doplňkem výbavy každého dítěte. Díky ergonomickému tvaru Design padne pohodlně do ruky rodičům i dětem. Přírodní dudlík ze silikonu MAM SkinSoft je díky svému jedinečnému plochému a pružnému tvaru v ústech dítěte nesrovnatelně měkký a pohodlný. To dává dětem známý pocit. Proto 94 % dětí přijímá savičku MAM Skin Soft bez problémů*. Díky tomu je láhev Easy Active obzvláště vhodná pro přechod od kojení ke krmení z láhve. Víčko umožňuje kojeneckou láhev bezpečně uzavřít a ...snadno ji tak přenášet na cestách. Víko slouží také jako odměrka. MAM Easy Active se snadno plní a čistí díky širokému otvoru a lze jej mýt v myčce nádobí. Obzvláště praktické: Dudlík lze kombinovat se všemi ostatními lahvemi na pití MAM . Láhev se savičkou velikosti 1 je vhodná pro děti od 0+ měsíců, splňuje evropskou normu EN 14350 a samozřejmě neobsahuje BPA/BPS. *Průzkum trhu 2009-2018, testováno na 1 383 dětech. Podrobnosti o produktu: S ergonomickým tvarem Pro mateřské mléko, předvýživu, čaj a vodu Široké otvory pro snadné plnění a čištění Zaručená těsnost díky víčku a těsnicí desce Barva: fialová Věk: 0+ měsíců Objem náplně: 270 ml Rozměry: délka 17,4 cm x průměr 7 cm Velikost savičky 1 Obsah balení: 2 kusy Lze mýt v myčce nádobí Sterilizovatelné Bez BPA/BPS *Průzkum trhu 2009 - 2017, testováno s 1 508 dětmi Easy Active ™ Bezpečnostní pokyny pro dětské láhve Pro bezpečnost a zdraví vašeho dítěte Upozornění. Nepřetržité a dlouhodobé sání tekutin způsobuje zubní kaz. Před podáním jídla vždy zkontrolujte jeho teplotu. Při prvních známkách poškození nebo závady výrobek okamžitě vyhoďte. Všechny nepoužité části musí být uloženy mimo dosah dětí. Nikdy k výrobku nepřipevňujte šňůrky, stuhy, tkaničky nebo části oděvů. Nebezpečí uškrcení! Krmné dudlíky se nikdy nesmí používat jako dudlíky. Tento výrobek se smí používat pouze pod dohledem dospělých Všechny části uchovávejte mimo dosah kojenců a dětí. Přístroj nikdy neumisťujte v dosahu dětí

Produkt je výrobek značky Mam ,distribuovaný s EAN kódem 4042894710319.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 260 ml - 350 ml
  • Barva: Fialová
  • Materiál: Silikon
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MAM Dětská láhev Easy Active ™ 270 ml, kočka/motýl ve dvojitém balení a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mam a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mam najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MAM Dětská láhev Easy Active ™ 270 ml, kočka/motýl ve dvojitém balení
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

292,- Kč