Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Magnetické míchadlo s topnou deskou - 2 l - otáček za minutu

Magnetické míchadlo s topnou deskou - 2 l - otáček za minutu

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Magnetické míchadlo s topnou deskou - 2 l - otáček za minutu z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Magnetické míchadlo s topnou deskou - 2 l - otáček za minutu .

Detailní informace

Pokud v laboratoři mícháte chemikálie nebo jiné kapaliny, je magnetické míchadlo z průmyslových dodávek společnosti Steinberg Systems tím pravým nástrojem pro tuto práci. Míchací magnet funguje v otevřených i uzavřených nádobách a umožňuje míchání kapalin bez přímého kontaktu s látkou. Díky tomu je tento model vhodný pro širokou škálu aplikací v laboratořích různých průmyslových odvětví i ve výzkumu. Na topnou desku magnetického míchadla o průměru 135 mm se vejdou i velké nádoby o objemu až 2 l. Pomocí digitálního ovládacího panelu LED můžete p...ohodlně nastavit teplotu, rychlost míchání a časovač a mít tyto hodnoty neustále na očích. Díky teplotnímu rozsahu 0 - 260 a krátké době zahřívání můžete toto míchadlo efektivně používat v široké škále aplikací. Díky bezkartáčovému motoru o výkonu 400 W můžete regulovat rychlost míchání, kterou míchací rybka pohybuje kapalinou, v rozsahu . otáček za minutu. Díky tomu magnetické míchadlo otáčející se ve směru hodinových ručiček spolehlivě promíchá i viskózní látky v homogenní kapalinu. Časovačem určíte, jak dlouho má míchání trvat, a to až do maximální doby 12 hodin. Mimochodem, topnou desku a funkci míchání můžete bez problémů používat nezávisle na sobě. . Magnetické míchadlo s ohřevem je vybaveno stojanem, který v případě potřeby připevníte přímo na pouzdro. Je primárně určena pro teplotní čidlo (PT1000), s jehož pomocí lze teplotu regulovat ještě přesněji, ale nabízí také prostor pro dvě další zařízení. Celkově se magnetické míchadlo osvědčilo jako mimořádně odolné díky své stabilní konstrukci a odolné topné desce ze smaltovaného tlakově litého hliníku a ochraně proti přehřátí.

Produkt je výrobek značky Steinberg Systems ,distribuovaný s EAN kódem 4062859180759.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Magnetické míchadlo s topnou deskou - 2 l - otáček za minutu a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Steinberg Systems a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Steinberg Systems najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Magnetické míchadlo s topnou deskou - 2 l - otáček za minutu
Právě si prohlížíte...

5399,- Kč