Ložní souprava prostěradla a povlaku Signature - Hilla

Ložní souprava prostěradla a povlaku Signature - Hilla
699 699 1429
699,- Kč

Původní cena: 699,- Kč


Hodnocení:


Ložní souprava prostěradla a povlaku Signature - Hilla z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekordomu a budete spokojení s dodaným Ložní souprava prostěradla a povlaku Signature - Hilla .

Detailní informace

Stylová bavlněná ložní souprava Signature by neměla chybět v žádné domácnosti. Soupravou tvoří 2x bavlněný povlak na polštář a praktické prostěradlo. Neuvěřitelně příjemný materiál prostěradla a povlaku na polštář vám zajistí hluboký a pohodlný noční spánek.
Dvoulůžkove prostěradlo z indické bavlny by nemělo chybět v žádné domácnosti. Neuvěřitelně příjemný materiál prostěradla posouvá spánek na úplně jiný level. Indická bavlna je velmi příjemným, chladivým a jemným materiálem, který vám zajistí maximální relax, odpočinek a pohodlí. Ložní s...ouprava se pyšní tou nejkvalitnější 100% indickou bavlnou, která je příjemně hebká na dotek a prodyšná zároveň. Navíc bavlna je velmi savý materiál, který se snadno udržuje.
Mezi základní vlastnosti bavlněné soupravy patří nejen perfektní absorbce vlhkosti, ale také možnost celoročního použití. V zimním období bavlněné povlečení výborně udržuje teplo a v létě naopak příjemně chladí. Díky 100% přírodnímu materiálu je souprava vhodná i pro alergiky. V balení se nachází také povlak na polštář ze stejného materiálu. Souprava je obohacena o zajímavý motiv a dá se využít i jako pokrývka na gauč, když přijde návštěva, pro oživení interiéru a zabránění ušpinění.
Vlastnosti:
Materiál: 100% indická bavlna
Provedení: bez napínací gumy
Gramáž: 145 g/m2
Rozměry prostěradlo: 220 cm x 240 cm 
Rozměry povlak: 50 x 70 cm
Prostěradlo výborně sedí na matracích o velikosti: 160 - 180 x 200 cm
Výška matrace: do 28 cm
Obsah balení: 1x prostěradlo, 2x povlak
Baleno: v dárkovém balení
Upozornění: indická bavlna se může po vyprání mírně srazit, proto jsou rozměry udávané menší, než jaké dostanete ve skutečnosti

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ložní souprava prostěradla a povlaku Signature - Hilla a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Ložní souprava prostěradla a povlaku Signature - Hilla
Právě si prohlížíte...

699,- Kč