Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ložní povlečení z mikrovlákna 3D SNOWBOARD

Ložní povlečení z mikrovlákna 3D SNOWBOARD

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ložní povlečení z mikrovlákna 3D SNOWBOARD z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

DecodomaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Decodoma a budete spokojení s dodaným Ložní povlečení z mikrovlákna 3D SNOWBOARD .

Detailní informace

To bude jízda! Toto povlečení s tematikou stále oblíbenějšího zimního sportu se bude obzvlášť vyjímat v dětském či studentském pokoji. Povlečení je ušito z hladkého mikrovlákna, které svými vlastnostmi v mnoha ohledech předčí klasickou bavlnu. Materiál je velmi lehký, vzdušný a prodyšný, nemačká se, je pevný a stálobarevný. Zároveň je hebký na dotek a snadno se udržuje. Mimo to vyniká i svými termoregulačními schopnostmi - v zimě si udržuje tělesnou teplotu a v létě příjemně ochladí. Před prvním použitím ložního povlečení důkladně vyperte po ru...bové straně. Tyto produkty mají nežehlivou úpravu, tudíž při správném zavěšení není třeba žehlit. 3D povlečení perte odděleně  a zvolte program šetrného odstředění
K povlečení si můžete dokoupit také povlak na polštářek ve stejném dezénu pro stylově sladěnou ložnici nebo mládežnický pokoj.

Produkt je výrobek značky Apextextil.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ložní povlečení z mikrovlákna 3D SNOWBOARD a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apextextil a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apextextil najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ložní povlečení z mikrovlákna 3D SNOWBOARD
Právě si prohlížíte...

499,- Kč