Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lionelo - Scoot on Luca white orange

Lionelo - Scoot on Luca white orange

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lionelo - Scoot on Luca white orange z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Lionelo - Scoot on Luca white orange .

Detailní informace

1...2...3...a jedeme! Lionelo Koloběžku Luca lze díky třístupňovému výškově nastavitelnému řízení snadno přeměnit na městskou koloběžku. Výška je nastavitelná v rozmezí 82-98 cm. Ergonomické rukojeti ulevují rukám od vibrací na nerovném povrchu. Modern ste Technology. Zadní třecí brzda zcela obepíná kolo a zajišťuje tak účinné brzdění. Slouží také jako blatník chránící před stříkající vodou. Kuličková ložiska třídy ABEC-7 v kombinaci s 200mm koly PU s vysokým odskokem umožňují nižší valivý odpor pro zvýšení rychlosti a potěšení z jízdy. Odolná ...amortizace ve volantu zajišťuje maximální pohodlí a stabilitu. Výrazně snižuje otřesy na nerovném povrchu. Protiskluzový běhoun je navržen tak, aby noha byla stabilní a při jízdě neklouzala. Díky speciální konstrukci se výrazně zvyšuje úroveň bezpečnosti. Stabilní nášlapný stojan umístěný v těžišti zabraňuje náhodnému převrácení koloběžky. Technické detaily: Rozměry (délka x šířka x výška): 35 x 89 x 82 až 97 cm 3stupňové nastavení výšky Ergonomické rukojeti Třecí brzda zadního kola zajišťuje účinné brzdění Protiskluzový povrch běhounu Nejvyšší úroveň bezpečnosti Hmotnost: 4,1 kg Maximální zatížení: 20 až 36 kg Materiál: hliník, ocelové prvky Pozor! Používejte s ochrannými pomůckami. Nepoužívat v silničním provozu!

Produkt je výrobek značky Lionelo ,distribuovaný s EAN kódem 5903771702164.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lionelo - Scoot on Luca white orange a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lionelo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lionelo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lionelo - Scoot on Luca white orange
Právě si prohlížíte...

1194,- Kč