Life factory Lahve na pití Class ic Cap dusty purple 650 ml - 25% sleva

-25%
Life factory Lahve na pití Class ic Cap dusty purple 650 ml
494 656 1720
494,- Kč

Původní cena: 656,- Kč


Hodnocení:


Life factory Lahve na pití Class ic Cap dusty purple 650 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Life factory Lahve na pití Class ic Cap dusty purple 650 ml .

Zlevněné zboží

Zdravá alternativa plastových lahví na pití - skleněné lahve se vyhýbají největšímu nebezpečí, které představují plastové lahve na pití: neobsahují bisfenol A (BPA). Zejména horké nápoje "vyplavují" BPA z polykarbonátu používaného na plastové lahve. Bisfenol A se dostává do potravin, včetně dětské výživy, a může tak způsobit změny v genetickém materiálu. U dospělých se uvádí, že BPA zvyšuje riziko kardiovaskulárních onemocnění a cukrovky. Skleněné lahve tuto látku neobsahují, a proto jsou pro člověka zdravější alternativou. Hygienické a nezávad...né - Hygienické a nezávadné řešení pro rodiče a děti nabízí teplotně odolné borosilikátové sklo z varné desky. Life factory skleněné lahve. Lahve lze použít k přepravě vody, ledového čaje, mléka a všech dalších nápojů na cestách, při sportu i ve volném čase. Díky zdravotně nezávadnému sklu jsou lahve také ideální pro. Life factory sklo je také ideální pro kojeneckou výživu. Podrobnosti o produktu: Láhev na pití Materiál: teplotně odolné borosilikátové sklo Neobsahuje BPA a BPS Neutrální chuť a možnost mytí v myčce Velikost obsahu: 650 ml Víko Bezftalátový polypropylen (PP#5) Zdarma od PBA & BPS Hygienické a bezpečné Těsnicí kroužek z lékařsky certifikovaného silikonu Silikonový kryt Barva: dusty purple Vyrobeno z lékařsky certifikovaného silikonu Neobsahuje BPA a BPS Zajišťuje dobrou přilnavost a chrání sklo

Produkt je výrobek značky Lifefactory ,distribuovaný s EAN kódem 0814943024937.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 380 ml - 750 ml
  • Barva: Fialová
  • Materiál: Sklo
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

LIFE FACTORY Skleněná dětská láhev hroznů 250 ml

Velikost 125 ml - 250 ml / Fialová / Sklo / Pro ženy / Lifefactory
524,- Kč
457,- Kč
Detail
518,- Kč
349,- Kč
Detail
262,- Kč
238,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Life factory Lahve na pití Class ic Cap dusty purple 650 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lifefactory a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lifefactory najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Life factory Lahve na pití Class ic Cap dusty purple 650 ml
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

494,- Kč