Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Leguano Bosoboty Leguano jara černé 44

Leguano Bosoboty Leguano jara černé 44

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Leguano Bosoboty Leguano jara černé 44 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Leguano Bosoboty Leguano jara černé 44 .

Detailní informace

Bosoboty Leguano jara černé - náš první model sandálového typu, který si zamilujete během teplých dnů. Tyto elegantně černé boty se hodí ke všem outfitům. Model je velmi pohodlný a jeho patentovaná, tenká a flexibilní podrážka zajišťuje ten nejlepší barefoot zážitek. Obvod pásku kolem kotníku lze upravit při zapínání, stejně tak pás přes nárt můžete svému chodidlu přizpůsobit díky skrytému suchému zipu. Poznámka k obvodu pásku kolem kotníku: Pokud je pásek kolem kotníku příliš těsný, kontaktujte bosoboty@leguano.cz. Zajistíme Vám výměnu delším ...páskem. Pásek kolem kotníku je k dispozici ve 3 délkách: • 29 cm (velikosti 36 - 38) • 31 cm (velikosti 39 - 41) • 32 cm (velikosti 42 - 44) Návod na údržbu: Pro pravidelné čištění otřete vrchní materiál vlhkým hadříkem a jemným mýdlovým roztokem. Lze také prát v programu na ruční praní s trochou tekutého pracího prostředku a na 30°C. Před praním zapněte suchý zip a odstraňte pásek! Pokud se na suchý zip lepí vlákna, pomůže vám čištění pomocí lepicí pásky nebo válečku na vlákna. Několikrát potřete suchý zip lepivou stranou.

Produkt je výrobek značky Leguano ,distribuovaný s EAN kódem 4260664992158.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Leguano Bosoboty Leguano jara černé 44 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Leguano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Leguano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Leguano Bosoboty Leguano jara černé 44
Právě si prohlížíte...

3390,- Kč