Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lego Classic 11014 Kostky a kola

Lego Classic 11014 Kostky a kola
Lego Classic 11014 Kostky a kola
Lego Classic 11014 Kostky a kola
Lego Classic 11014 Kostky a kola

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lego Classic 11014 Kostky a kola z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FonetipZískejte tento produkt se slevou z obchodu Fonetip a budete spokojení s dodaným Lego Classic 11014 Kostky a kola .

Detailní informace

Působivá stavebnice LEGO® Classic Kostky a kola (11014) je skvělým dárkem pro děti, které si rády hrají. Díky 9 originálním modelům na kolečkách a spoustě dalších kostek a dílků je zárukou nekonečného množství hodin kreativní zábavy pro holky, kluky, kamarády i celé rodiny.
Co najdete v krabici?
Všechno, co děti potřebují k tomu, aby si mohly postavit modely autíčka, vl&aa...cute;čku, autobusu, robota, zebry na skateboardu, závoďáku, zajíčka na kolečkovém křesle, tahacího kačera a opice na banánu
Perfektní volba pro děti od 4 let
Tyto zábavné LEGO modely si děti doslova zamilují. A jelikož jsou ke každému k dispozici jednoduché návody a digitální pokyny, budou si moci radost ze sestavení vlastních LEGO hraček vychutnat i ti nejmenší stavitelé.
Pomáhá dětem rozvíjet klíčové životní dovednosti
Stavebnice LEGO Classic vkládají dětem do rukou nekonečné tvůrčí možnosti. Zároveň vedou k otevřenému hraní a rozvíjí u dětí kreativitu a jemné motorické dovednosti.
S 9 sestavitelnými modely a řadou barevných koleček, kostek a dílků si užijí hromadu tvořivé zábavy děti, kamarádi i celé rodiny.
Co najdou děti v krabici? Kostky a dílky k sestavení autíčka, vláčku, autobusu, robota, zebry na skateboardu, závoďáku, zajíčka na kolečkovém křesle, tahacího kačera a opice na banánu. K dispozici jsou i LEGO® kostky navíc.
Tato prémiová stavebnice překypuje kreativními herními nápady na obohacující stavění. Pro ještě větší porci zábavy můžou děti modely kombinovat s dalšími LEGO® sadami.
Sada Kostky a kola (11014) od LEGO® Classic představuje působivý dárek k jakékoliv příležitosti. Vhodné pro holky a kluky ve věku od 4 let.
Z 653 LEGO® dílků si děti mohou postavit, cokoliv je napadne.
V krabici najdete samostatné sáčky s LEGO® dílky k 1 nebo 2 modelům. Stačí otevřít sáček s kostkami a pustit se do stavění!
Obsahuje srozumitelný návod na stavění, se kterým si poradí děti od 4 let věku. Díky tomu i začínající stavitelé pocítit hrdost z dokončení LEGO modelů na vlastní pěst.
Sady LEGO® Classic dávají dětem do rukou spoustu nápadů a inspirace. Vedou k otevřenému hraní a podporují vývoj kreativního myšlení a jemných motorických dovedností.
Všechny LEGO® kostky a dílky jsou vyráběny v souladu s přísnými standardy kvality, aby byla zajištěna maximální konzistentnost, kompatibilita a hlavně zábava při hraní.
LEGO® sady procházejí důkladnými testy, abyste měli jistotu, že každý výrobek splňuje přísné bezpečnostní normy.
Věk: 4+

Produkt je výrobek značky Lego ,distribuovaný s EAN kódem 5702016889192.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Dívčí šaty Lego růžová barva

Velikost 140 / Růžová /
60 % Bavlna / Lego
689,- Kč
619,- Kč
Detail
3 399,- Kč
2 899,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Lego Classic 11014 Kostky a kola a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lego a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lego najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lego Classic 11014 Kostky a kola
Právě si prohlížíte...

983,- Kč