Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LEGO® Avatar 75578 Dům kmene Metkayina na útesu

LEGO® Avatar 75578 Dům kmene Metkayina na útesu
LEGO® Avatar 75578 Dům kmene Metkayina na útesu
LEGO® Avatar 75578 Dům kmene Metkayina na útesu
LEGO® Avatar 75578 Dům kmene Metkayina na útesu

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LEGO® Avatar 75578 Dům kmene Metkayina na útesu z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FonetipZískejte tento produkt se slevou z obchodu Fonetip a budete spokojení s dodaným LEGO® Avatar 75578 Dům kmene Metkayina na útesu .

Detailní informace

Stavebnice Dům kmene Metkayina na útesu (75578) od LEGO® Avatar uchvátí fantazii všech nadšených příznivců filmu Avatar od 9 let. 
Model zachycuje obydlí kmene Metkayina zasazená do obřích mangrovníkových stromů na měsíci Pandora nad barevnými korálovými útesy. 
Děti a filmoví nadšenci si mohou připomenout oblíbené okamžiky z filmu Avatar: Cesta vody, vymýšlet si... dynamické scény nebo si přehrávat příběhy s minifigurkami Neytiri, Kiri, Ronal a Tonowarim.
Interaktivní stavitelský zážitek
Součástí jsou srozumitelné obrazové pokyny a aplikace LEGO Builder, která obsahuje digitální návod na stavění s intuitivními nástroji přibližování a otáčení, aby si uživatelé mohli během stavění vizualizovat modely ze všech úhlů.
Na hraní i na výstavku
Stavebnice z řady LEGO Avatar přinášejí ikonická vozidla, stroje, stvoření a postavy v inspirativním mimozemském prostředí. 
Jsou ideální pro tvůrčí hraní a modely zároveň představují úchvatný výstavní kus v jakékoli místnosti. 
Sbírejte a kombinujte stavebnice od LEGO Avatar, rozšiřte své herní možnosti nebo si postavte vlastní verzi měsíce Pandora.
Parametry:
Produktová řada: Lego AvatarPočet dílků: 528 ksRozměry balení: 28,2 x 48 x 6,1 cmDoporučený věk: 9+ 
Model z měsíce Pandora pro fanoušky filmu Avatar – Děti a filmoví nadšenci si mohou připomenout oblíbené okamžiky z filmu nebo si vymýšlet vlastní dobrodružství se stavebnicí Dům kmene Metkayina na útesu (75578) od LEGO® AvatarCo se ukrývá v krabici? – Součástí je domovská vesnice kmene Metkayina se všemi detaily z filmu Avatar: Cesta vody, a k tomu navíc kanoe, prostředí pandorského útesu a minifigurky Neytiri, Kiri, Ronal a TonowarihoNa hraní i na výstavku – Stavebnice Dům kmene Metkayina na útesu od LEGO® Avatar potěší spoustou detailů a doplňků pro kreativní hraní i na výstavkuZábavný dárek pro děti od 9 let – Darujte tuto stavebnici LEGO® Avatar k narozeninám, Vánocům nebo jakékoli jiné příležitosti dětem a fanouškům druhého filmu AvatarRozměry – Hlavní chýše měří přes 19 cm na výšku, 41 cm na šířku a 25 cm do hloubkyZábavné doplňky pro minifigurky LEGO® – Tento model od LEGO Avatar nabízí kanoi, pádlo, pochodeň, Tonowariho oboustranné kopí, různé potravinové doplňky a kuchyňské potřebySamozřejmostí je tištěný a digitální návod na stavění – Díky aplikaci LEGO® Builder s návody na stavění pro chytré telefony a tablety si děti mohou modely z této stavebnice přibližovat, otáčet a prohlížet ze všech úhlůDalší sběratelské stavebnice – Tuto stavebnici můžete kombinovat s ostatními modely z řady LEGO® Avatar, rozšířit herní možnosti a postavit si vlastní Pandoru

Produkt je výrobek značky Lego ,distribuovaný s EAN kódem 5702017421902.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Dětské bavlněné tričko Lego zelená barva

Velikost 128 / Zelená /
100 % Bavlna / Lego
669,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

LEGO® Avatar 75578 Dům kmene Metkayina na útesu a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lego a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lego najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LEGO® Avatar 75578 Dům kmene Metkayina na útesu
Právě si prohlížíte...

2030,- Kč