Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LED světelná lupa mobilux Eschenbach 151112

LED světelná lupa mobilux Eschenbach 151112

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LED světelná lupa mobilux Eschenbach 151112 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FonetipZískejte tento produkt se slevou z obchodu Fonetip a budete spokojení s dodaným LED světelná lupa mobilux Eschenbach 151112 .

Detailní informace

Moderní SMD-LED technika zajišťuje nejjasnější obrázek až s jasem 1500 lux. Jako jediná LED světelná lupa mobilux série se Step up konvertorem pro rovnoměrnou dlouhodobou svítivost. To umožňuje použití akumulátorů. Vysoce kvalitní objektiv s 3-násobným zvětšením před poškrábáním od firmy Eschenbach tvrdým protiprachovým povlakem cera tec. Slip-on filtr je nejvhodnější barva světla ze 2 různých barev světla může být nastaven, není nutná výměna. LED osvětlení využívá Eschenbach má životnost cca 50000 h. Definované zaměření: všechny asférické lupy... a brýle na čtení Eschenbach o vzdálenosti zaostření (vzdálenost od oka k virtuálnímu obrazu) je přesně 400 mm. To znamená, že obraz s tímto párem brýlí na čtení je ostrý až 2,5 dpt.Technické parametryHodnotaFaktor zvětšení12,5 x (50 dioptrií)Průměr čočky35 mmVlastnostiSMD LED technika zajišťuje obrázky až 1500 luxStep up konvertor pro jas na dlouhou dobuŽádné poškrábání díky Eschenbach Cera-tec Hard CoatingDobrá rukojeť.VybaveníTvrdý povrch Cera-TecŽivotnost cca 50 000 hZvětšení 12,5-násobnéObsah baleníPouzdro Druhý světelný filtr Baterie.

Produkt je výrobek značky Eschenbach ,distribuovaný s EAN kódem 4048347280279.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LED světelná lupa mobilux Eschenbach 151112 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eschenbach a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eschenbach najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LED světelná lupa mobilux Eschenbach 151112
Právě si prohlížíte...

1690,- Kč