Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LEATHERMAN Multitool OHT DESERT Tan

LEATHERMAN Multitool OHT DESERT Tan
LEATHERMAN Multitool OHT DESERT Tan
LEATHERMAN Multitool OHT DESERT Tan
LEATHERMAN Multitool OHT DESERT Tan

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LEATHERMAN Multitool OHT DESERT Tan z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Anareus a budete spokojení s dodaným LEATHERMAN Multitool OHT DESERT Tan .

Detailní informace

Jednoduše jednoruční Uživatelé multi nástrojů si po celá léta mohli vybrat ze dvou možností, pokud chtěli nástroje přístupné jednou rukou. Buď jednoruční otevírání kleští, nebo jednoruční otevírání čepelí. Leatherman uchopil tyto dva nápady a spojil je do jednoho. OHT je první nástroj na světě, který můžete ovládat celý jen jednou rukou. Kleště s pružinovým mechanismem a přilnavá rukojeť pro snadnou obsluhu jsou jednoznačnými identifikačními znaky. Klíč na ventily od kyslíkových bomb, řezák bezpečnostních pásů jsou jen malým výčtem nástrojů obs...ažených v tomto jedinečném a originálním výrobku. Nástroje: Kleště s jehlovou špičkou s pružinovým mechanismem Utahovací kleště s pružinovým mechanismem Štípací kleště drátů s vyměnitelnými břity a pružinovým mechanismem (ocel 154CM) Štípací kleště tvrdých drátů s vyměnitelnými břity a pružinovým mechanismem (ocel 154CM) Nůž s rovnou čepelí z oceli 420 HC Nůž se zubatou čepelí z oceli 420 HC Křížový šroubovák Malý plochý šroubovák Střední plochý šroubovák Velký plochý šroubovák Pilka Řezák bezpečnostních pásů Otvírák na konzervy Otvírák na lahve Klíč na kyslíkové lahve # 8-32 závit vnitřní/ vnější na vytěrák hlavní Vlastnosti: Záruka 25 let Jednoruční nástroj Pojistky na všech nástrojích Integrovaný kroužek na karabinu Tělo z nerezové oceli Dostupné barvy: Pouštní nebo černá Pouzdro MOLLE Pojistka vyhazovacích kleští Protiskluzová úprava rukojeti Balení obsahuje: Nástroj Pouzdro Speciální kód pro registraci Návod v CZ a SK jazyce Rozměry: Délka čepele 2.37 in | 6 cm Délka zavřeného nástroje 4.5 in | 11.5 cm Hmotnost 9.9 oz | 280.6 g

Produkt je výrobek značky Leatherman ,distribuovaný s EAN kódem 0037447031113.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Písková
  • Hmotnost: 352 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 090,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

LEATHERMAN Multitool OHT DESERT Tan a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Leatherman a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Leatherman najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LEATHERMAN Multitool OHT DESERT Tan
Právě si prohlížíte...

3490,- Kč