Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LÄSSIG Mini Rolltop Backpack , Nature olive

LÄSSIG Mini Rolltop Backpack , Nature olive

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LÄSSIG Mini Rolltop Backpack , Nature olive z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným LÄSSIG Mini Rolltop Backpack , Nature olive .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Zcela flexibilní: Mini Rolltop Backpack Nature nabízí dětem další prostor na výletech, venku nebo ve školce díky praktickému otevírání ve stylu roll-top. Pokud si potřebujete vzít s sebou o něco více, můžete tento voděodolný dětský batoh srolovat a během chvilky zvětšit jeho objem z 9 na 11 litrů. Po srolování se batoh snadno otevírá a zavírá pomocí suchého zipu. Přídavný otvor na zip na zádech batohu nabízí rychlý přístup do hlavní komory batohu Díky odnímatelným záplatám si děti mohou svůj roll top Backpa...ck znovu a znovu přizpůsobovat a popustit uzdu své fantazii. Dětský batoh v jednoduchých přírodních barvách je vybaven praktickými prvky, jako jsou karabiny, odrazky a jméno child . Díky prostorné hlavní komoře a bočním kapsám je v batohu dostatek úložného prostoru pro všechny nezbytnosti. Samostatná přihrádka ve spodní části batohu nabízí prostor pro krabičku na svačinu, deštník nebo mokré plavecké vybavení. Výškově nastavitelné, polstrované ramenní popruhy, hrudní popruh a polstrovaná zádová část uleví zádům dítěte a nabídnou pohodlné nošení. Použitá tkanina je ze 100% recyklovaného polyesteru Obsah recyklovaného materiálu odpovídá 8 PET lahvím Výpočet vychází z průměrné hmotnosti PET lahví 17,2 g. Objem: 9 litrů Rozměry a hmotnost: Rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 23 x 11 x 32,5 cm Hmotnost: 0,366 kg Materiál a péče: Materiál: 100% polyester (vyrobený z recyklovaného materiálu). Pro čištění otřete vlhkým hadříkem.

Produkt je výrobek značky Lässig ,distribuovaný s EAN kódem 4066239101341.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Zelená
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LÄSSIG Mini Rolltop Backpack , Nature olive a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lässig a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lässig najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LÄSSIG Mini Rolltop Backpack , Nature olive
Právě si prohlížíte...

1164,- Kč