Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LÄSSIG Mini Backpack , Safari Žirafa - 17% sleva

-17%
LÄSSIG Mini Backpack , Safari Žirafa

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LÄSSIG Mini Backpack , Safari Žirafa z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným LÄSSIG Mini Backpack , Safari Žirafa .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let S dětským batohem z kolekce Safari jsou světoběžníci ideálně vybaveni. Hravé Print s v barvě žirafy Design , funkční prvky a polstrované ramenní popruhy z něj dělají ideálního společníka na objevitelské výlety. Ve školce i na objevitelských výletech v přírodě - díky vodoodpudivému vnějšímu materiálu je batoh ideální do větru i do nepohody. V prostorné hlavní komoře dětského batohu je místo na převlečení, svačinový balíček, ovoce a drobné občerstvení. Pokud chcete svačinu uchovat déle čerstvou, můžete ji pom...ocí gumových úchytů připevnit do samostatné přihrádky na spodní straně batohu. V síťované kapse na vnější straně je místo na láhev s vodou Další kapsa na přední straně a praktická samostatná kapsa poskytují bezpečné uložení menších předmětů, jako jsou klíče a spol. Polstrované ramenní popruhy lze individuálně nastavit podle velikosti dítěte Hrudní popruh zajišťuje větší stabilitu Název child na vnitřní straně zabraňuje záměně. Objem: 6,5 litru Rozměry a hmotnost: Rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 24,5 x 15,5 x 7,5 cm. Hmotnost: 0,345 kg Material & Care: Materiál: 100% polyester Pro čištění otřete vlhkým hadříkem.

Produkt je výrobek značky Lässig ,distribuovaný s EAN kódem 4042183428628.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LÄSSIG Mini Backpack , Safari Žirafa a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lässig a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lässig najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LÄSSIG Mini Backpack , Safari Žirafa
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

888,- Kč