Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LÄSSIG Big Outdoor Backpack , Adventure modrá

LÄSSIG Big Outdoor Backpack , Adventure modrá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LÄSSIG Big Outdoor Backpack , Adventure modrá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným LÄSSIG Big Outdoor Backpack , Adventure modrá .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Velký Outdoor dětský batoh Adventure Blue s pláštěnkou a sedací podložkou je ideální na turistiku nebo do lesní školky. Obsahuje spoustu skvělých doplňků pro Outdoor nadšence: integrovanou pláštěnku se zapínáním, termoizolační sedací podložku a také elastická poutka a nastavitelná poutka na vnější straně pro bundu nebo Outdoor vybavení. Dětský batoh má také jmenovku child , karabiny a odrazky. Hrudní popruh, polstrovaná zádová část a výškově nastavitelné a polstrované ramenní popruhy zajišťují, že dětský ba...toh dobře a pohodlně sedí. Zároveň je batoh mimořádně lehký a robustní. Díky velké hlavní přihrádce a přehlednému vnitřnímu prostoru je udržování pořádku v batohu hračkou. Ve víku je navíc přihrádka na integrovanou pláštěnku, takže výletu v dešti nestojí nic v cestě. Batoh Outdoor doplňuje boční kapsa s gumou na láhev s vodou a boční kapsa na zip pro rychlý přístup. Použitá tkanina je mimořádně odolná a je vyrobena ze 100% recyklovaného polyesteru. Objem: 14 litrů Rozměry a hmotnost: Rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 25,5 x 13,5 x 38 cm. Hmotnost: 0,46 kg Materiál a péče: Materiál: 100% polyester (vyrobený z recyklovaného materiálu). Pro čištění otřete vlhkým hadříkem.

Produkt je výrobek značky Lässig ,distribuovaný s EAN kódem 4042183396668.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Modrá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LÄSSIG Big Outdoor Backpack , Adventure modrá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lässig a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lässig najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LÄSSIG Big Outdoor Backpack , Adventure modrá
Právě si prohlížíte...

1604,- Kč