Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LÄSSIG 7dílná sada školních aktovek Flexy Unique Speckles anthracite

LÄSSIG 7dílná sada školních aktovek Flexy Unique Speckles anthracite

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LÄSSIG 7dílná sada školních aktovek Flexy Unique Speckles anthracite z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným LÄSSIG 7dílná sada školních aktovek Flexy Unique Speckles anthracite .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od 5 let Stejně jedinečný jako ty! Sada školních aktovek LÄSSIG Flexy Unique Speckles Anthracite zaujme svým sportovním, flexibilním tvarem. Díky visačkám, nášivkám a samolepkám se stane velmi výjimečným společníkem do školy. Na aktovce, pytlíku na tělocvik a podobně jsou poutka, která nejenže drží nášivky, ale lze je také opakovaně použít k připevnění ručních prací a dalších milých pokladů. Brašna Flexy Unique hrdě nese pečeť Ergonomický výrobek od společnosti IGR e.V. - ta zaručuje, že brašnu lze optimálně přizpůs...obit jejímu malému majiteli: a roste individuálně s dítětem Výškově nastavitelná zádová část a ramenní popruhy Rozložení hmotnosti šetrné k zádům díky bedernímu pásu Pohodlné nošení díky prodyšnému polstrování Lehkost díky hmotnosti pouhých 1,08 kg Pro bezpečnou cestu do školy je sada školního batohu Flexy Unique bohatě vybavena odrazkami, díky kterým je snadno viditelná i ve tmě. Školní batoh Flexy Unique je vybaven velkým prostorem a promyšleným úložným prostorem: Úložný prostor o objemu 19 litrů včetně přihrádky na knihy Snadné uzavírání na zacvaknutí Kapsa na mokré věci pro láhev s vodou, deštník apod. Boční přihrádka včetně hledače klíčů Izolovaná přední kapsa Poutko na bundu na přední straně Díky materiálu odpuzujícímu špínu a vodu je spolehlivým společníkem i při větších dobrodružstvích. Kryt proti dešti je umístěn ve víku školní brašny Pro dokonalý start do školy nabízí kolekce LÄSSIG Flexy Unique velký výběr samostatně dostupných visaček, nášivek a textilních samolepek a také dva prostorné penály. Nezapomíná se ani na udržitelnost: v kolekci Flexy Unique se používá recyklovaný polyester - výroba sady aktovek tak dává až 33 použitým plastovým lahvím nový smysl. Při výrobě se také zcela upustilo od živočišných složek, a proto je sada školních aktovek Flexy Unique opatřena označením PETA-Approved Vegan. Rozměry a hmotnost: Rozměry balení (délka x šířka x výška): 30 x 25 x 40 cm. Hmotnost: 1,63 kg Objem: 19 l Materiál a péče: Vnější materiál: 100% polyester (vyrobený z recyklovaného materiálu). Vnitřní materiál: 100% polyester (vyrobený z recyklovaného materiálu). Údržba: Otírejte vlhkým hadříkem. Součástí dodávky je: Součástí balení je školní brašna o hmotnosti 1,08 kg: bezstarostný každodenní školní život. Taška na tělocvik: snadno se připojí ke školní tašce Penál: Eberhard Faber pera a příslušenství Penál: praktické pouzdro na tužky Pouzdro na krk s hledačem klíčů Kryt proti dešti (ve víku): reflexní Print sada visačky a 2 nášivek

Produkt je výrobek značky Lässig ,distribuovaný s EAN kódem 4042183435114.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: šedá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LÄSSIG 7dílná sada školních aktovek Flexy Unique Speckles anthracite a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lässig a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lässig najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LÄSSIG 7dílná sada školních aktovek Flexy Unique Speckles anthracite
Právě si prohlížíte...

6109,- Kč