Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LÄSSIG 7dílná sada školních aktovek Boxy Unique Speckles berry

LÄSSIG 7dílná sada školních aktovek Boxy Unique Speckles berry

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LÄSSIG 7dílná sada školních aktovek Boxy Unique Speckles berry z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným LÄSSIG 7dílná sada školních aktovek Boxy Unique Speckles berry .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od 5 let Stejně jedinečný jako ty! Sada školních aktovek LÄSSIG Boxy Unique zaujme svým přímočarým, flexibilním tvarem. Na aktovce, pytlíku na tělocvik a podobně jsou poutka, která nejen drží záplaty, ale lze je také znovu a znovu použít k připevnění ručních prací a dalších milých pokladů. Školní aktovka Boxy Unique hrdě nese pečeť Ergonomický výrobek od společnosti IGR e.V. - ta zaručuje, že školní tašku lze optimálně přizpůsobit jejímu malému majiteli: roste individuálně s dítětem Výškově nastavitelná zádová část ...a ramenní popruhy Rozložení hmotnosti šetrné k zádům díky bedernímu pásu Pohodlné nošení díky prodyšnému polstrování Lehkost díky hmotnosti pouhých 1,22 kg Pro bezpečnou cestu do školy je školní batohový set Boxy Unique bohatě vybaven odrazkami, díky kterým je snadno viditelný i ve tmě. Školní batoh Boxy Unique je vybaven velkým prostorem a promyšleným úložným prostorem: Úložný prostor o objemu 21 litrů včetně přihrádky na knihy Snadné uzavírání na zacvaknutí Kapsa na mokré věci pro láhev s vodou, deštník apod. Boční přihrádka včetně hledače klíčů Izolovaná přední kapsa Poutko na bundu vpředu Díky materiálu odpuzujícímu špínu a vodu je spolehlivým společníkem i při větších dobrodružstvích. Pláštěnka je umístěna ve víku školní brašny Pro dokonalý start do školy nabízí kolekce LÄSSIG Boxy Unique velký výběr samostatně dostupných visaček, nášivek a textilních samolepek a také dva prostorné penály. Nezapomíná se ani na udržitelnost: v kolekci Boxy Unique se používá recyklovaný polyester - výroba sady aktovek tak dává až 35 použitým plastovým lahvím nový smysl. Při výrobě se také zcela upustilo od živočišných složek, a proto je sada školních aktovek Boxy Unique opatřena označením PETA-Approved Vegan. Rozměry a hmotnost: Rozměry balení (délka x šířka x výška): 30 x 25 x 40 cm. Hmotnost: 1,22 kg Objem: 21 l Materiál a péče: Vnější materiál: 100% polyester (vyrobený z recyklovaného materiálu). Vnitřní materiál: 100% polyester (vyrobený z recyklovaného materiálu). Údržba: Otřete vlhkým hadříkem. Součástí dodávky je: Školní brašna o hmotnosti 1,22 kg: bezstarostný každodenní školní život. Sáček na cvičky: snadno se připojí ke školní tašce Penál: Eberhard Faber pera a příslušenství Penál: praktické pouzdro na tužky Pouzdro na krk s hledačem klíčů Kryt proti dešti (ve víku): reflexní Print sada visačky a 2 nášivek

Produkt je výrobek značky Lässig ,distribuovaný s EAN kódem 4042183985954.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Fialová
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Lässig DĚTSKÉ NÁDOBÍ

Velikost 7/12,3 / Světle růžová / Lässig
399,- Kč
299,- Kč
Detail

Lässig TERMOBOX

Velikost /12,5 / šedá / Lässig
599,- Kč
479,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

LÄSSIG 7dílná sada školních aktovek Boxy Unique Speckles berry a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lässig a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lässig najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LÄSSIG 7dílná sada školních aktovek Boxy Unique Speckles berry
Právě si prohlížíte...

6109,- Kč