Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu - EDP 30 ml

Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu - EDP 30 ml
2 019 2 019 1138
2 019,- Kč

Původní cena: 2 019,- Kč


Hodnocení:


Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu - EDP 30 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu - EDP 30 ml .

Detailní informace

La Vie Est Belle Iris Absolu od značky Lancome je jiskřivá květinově-dřevitá gurmánská vůně pro ženy. Tato smyslnější a plnější interpretace vůně La Vie Est Belle je skryta v luxusním zdobeném flakonu, který připomíná broušený křišťál, a vůně je oslavou intenzivního a nekonečného pocitu štěstí a radosti. Šťavnaté úvodní akordy fíku a černého rybízu se mísí se sladkými tóny pomerančového květu a smyslného, něžného jasmínu. Výrazná, mnohonásobně koncentrovaná esence kosatce je umocněna dřevitě-zemitými tóny pačuli. Oslavte krásy života a přátelst...ví s jedinečnou dámskou parfémovou vodou La Vie Est Belle Iris Absolu, která se perfektně hodí na jarní a letní měsíce a která dodá každému dni ve vašem životě magickou atmosféru plnou sounáležitosti a štěstí. Vůni vytvořili Anne Flipo a Dominique Ropion v roce 2023.

Produkt je výrobek značky Lancome ,distribuovaný s EAN kódem 3614273922951.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu - EDP 30 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lancome a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lancome najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu - EDP 30 ml
Právě si prohlížíte...

2019,- Kč