Kvasný tank - {{kapacita_86_teploty}} L - {{analogový_termometr_rozsah_683_temp}} °C - nerezová ocel - s izolačním pláštěm

Kvasný tank - {{kapacita_86_teploty}} L - {{analogový_termometr_rozsah_683_temp}} °C - nerezová ocel - s izolačním pláštěm
8 599 7 399 1209
8 599,- Kč

Původní cena: 7 399,- Kč


Hodnocení:


Kvasný tank - {{kapacita_86_teploty}} L - {{analogový_termometr_rozsah_683_temp}} °C - nerezová ocel - s izolačním pláštěm z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Kvasný tank - {{kapacita_86_teploty}} L - {{analogový_termometr_rozsah_683_temp}} °C - nerezová ocel - s izolačním pláštěm .

Detailní informace

Vysoce kvalitní fermentor s izolačním pláštěm z cateringových potřeb společnosti Royal Catering je ideálním přístrojem pro hobby sládky a ambiciózní mladé vinaře, ale také pro profesionální použití. Tato nádoba z chuťově neutrální ušlechtilé oceli by neměla chybět nikde, kde se vyrábí pivo nebo víno. V kónické nádobě o objemu {{kapacita_86_temp}} l se odděluje optimálně čirá kapalina a sedimenty, které se pomalu usazují na dně. Díky dvojitému systému vypouštění je odstranění kapaliny a usazenin hračkou: usazeniny, jako jsou přebytečné kvasnice,... spodním kohoutkem; kapalina bočním ventilem. Vestavěný teploměr pro přesné sledování teploty kvašení zobrazuje paralelně dvě jednotky a trvale měří rozsah {{analogový_teploměr_rozsah_683_temp}}. °C nebo 0 - 104 °F. Izolační plášť spolehlivě udržuje správnou teplotu fermentace. Otvor ve víku umožňuje potřebné vyrovnání tlaku pomocí kvasné trubice, aniž byste museli otevírat vzduchotěsnou kvasnou nádobu a narušovat kvasný proces přidáváním kyslíku. Fermentátor je vyroben z nerezové oceli vhodné pro potravinářské účely, takže jej můžete snadno a rychle vyčistit, což zaručuje nefalšovaný požitek z domácího piva nebo vína. Tři stabilní nohy mají černé ochranné krytky, které chrání povrch podlahy. K bezpečnosti přispívají také tři přezky, kterými pevně připevníte vzduchotěsné víko k samotné nádobě. Díky dvěma držadlům na boku můžete fermentor z nerezové oceli snadno přepravovat. Díky svým kompaktním rozměrům se také snadno skladuje. Dopřejte svému pivu nebo vínu čas, který potřebuje, aby v této nádobě mohlo zrát a rozvíjet svou chuť. Objednejte si fermentační nádobu ještě dnes, abyste si mohli brzy připít s přáteli nad sklenkou.

Produkt je výrobek značky Royal Catering ,distribuovaný s EAN kódem 4062859157171.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kvasný tank - {{kapacita_86_teploty}} L - {{analogový_termometr_rozsah_683_temp}} °C - nerezová ocel - s izolačním pláštěm a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Royal Catering a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Royal Catering najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kvasný tank - {{kapacita_86_teploty}} L - {{analogový_termometr_rozsah_683_temp}} °C - nerezová ocel - s izolačním pláštěm
Právě si prohlížíte...

8599,- Kč