Kuchyňský vozík BARABE,Kuchyňský vozík BARABE - 32% sleva

-32%
Kuchyňský vozík BARABE,Kuchyňský vozík BARABE
Kuchyňský vozík BARABE,Kuchyňský vozík BARABE
Kuchyňský vozík BARABE,Kuchyňský vozík BARABE
Kuchyňský vozík BARABE,Kuchyňský vozík BARABE
1 590 2 350 456
1 590,- Kč

Původní cena: 2 350,- Kč


Hodnocení:


Kuchyňský vozík BARABE,Kuchyňský vozík BARABE z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Kuchyňský vozík BARABE,Kuchyňský vozík BARABE .

Zlevněné zboží

Servírovací kuchyňský vozíku BARABE v decentní šedé barvě ve vaší kuchyni nebo jídelně skvěle vynikne a poskytne vám dostatek nového úložného prostoru. Je to multifunkční pomocník, který obsahuje dvě zásuvky s pěknými kovovými rukojeťmi, kde jednoduše schováte cokoli, co potřebujete mít uložené. Jeho součástí jsou také tři kovové výsuvné košíčky, dvě police na víno a jedna police ve spodní části vozíku. Na vrchu vozíku je plát v přírodním provedení borovice. Servírovací vozík BARABE je skvělý pomocník, který se díky plastovým kolečkům s brzdami... dostane opravdu všude. Barva: šedá / přírodní boroviceMateriál: MDF / kov / plastRozměry: šířka: 67 cmhloubka: 37 cmvýška: 76 cmNosnost:10 kg / policeHmotnost: 11,3 kgDodáváno v demontu.,Servírovací kuchyňský vozíku BARABE v decentní šedé barvě ve vaší kuchyni nebo jídelně skvěle vynikne a poskytne vám dostatek nového úložného prostoru. Je to multifunkční pomocník, který obsahuje dvě zásuvky s pěknými kovovými rukojeťmi, kde jednoduše schováte cokoli, co potřebujete mít uložené. Jeho součástí jsou také tři kovové výsuvné košíčky, dvě police na víno a jedna police ve spodní části vozíku. Na vrchu vozíku je plát v přírodním provedení borovice. Servírovací vozík BARABE je skvělý pomocník, který se díky plastovým kolečkům s brzdami dostane opravdu všude. Barva: šedá / přírodní boroviceMateriál: MDF / kov / plastRozměry: šířka: 67 cmhloubka: 37 cmvýška: 76 cmNosnost:10 kg / policeHmotnost: 11,3 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Kondela ,distribuovaný s EAN kódem 33420169802640.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 11.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kuchyňský vozík BARABE,Kuchyňský vozík BARABE a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kondela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kondela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kuchyňský vozík BARABE,Kuchyňský vozík BARABE
Právě si prohlížíte... - 32% sleva

1590,- Kč