Kuchyňský robot Tefal Masterchef Gourmet QB516D38 stříbrný

Kuchyňský robot Tefal Masterchef Gourmet QB516D38 stříbrný
Kuchyňský robot Tefal Masterchef Gourmet QB516D38 stříbrný
Kuchyňský robot Tefal Masterchef Gourmet QB516D38 stříbrný
Kuchyňský robot Tefal Masterchef Gourmet QB516D38 stříbrný
6 499 6 499 1505
6 499,- Kč

Původní cena: 6 499,- Kč


Hodnocení:


Kuchyňský robot Tefal Masterchef Gourmet QB516D38 stříbrný z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Homeandcook a budete spokojení s dodaným Kuchyňský robot Tefal Masterchef Gourmet QB516D38 stříbrný .

Detailní informace

Klíčové vlastnosti K tomuto robotu jsme pro vás připravili praktickou kuchařku plnou chutných receptů.  Stáhnětě si ji zde ! Pokud rádi pečete a vaříte, tak právě pro vás je určený multifunkční pákový kuchyňský robot Tefal Masterchef Gourmet QB516D38 s patentovanou šlehací metlou Flex Whisk , která se díky unikátnímu designu postará o dokonalé zpracování všech ingrediencí do hladké a nadýchané konzistence. Metla Flex Whisk dosáhne až na dno mísy díky prodloužené třetí vrstvě drátů a téměř okamžitě našlehá všechny ingredience do lehké a nad...ýchané podoby. Vykouzlíte perfektně nadýchaný sníh i z jednoho vejce! Tento robustní kuchyňský robot využívá planetární systém mixování , aby suroviny promíchal skutečně důkladně a po celém objemu mísy, a to dokonce i z jejích okrajů. Těsto bude nadýchané a vláčné a vás nebudou bolet ruce od nekonečného ručního míchání vařečkou. Připraví až 1,8 kg dortového těsta, zvládne ušlehat 10 bílků nebo uhníst 800 g hustého těsta Šlehání, míchání a hnětení ale není zdaleka to jediné, co tento stříbrný fešák umí. Díky široké škále příslušenství jej využijete také jako stolní mixér  –⁠ například na polévky, omáčky, pyré či smoothie, dále jako krouhač a strouhač –⁠ ať už brambor či jiné zeleniny, ořechů nebo sýra, a v neposlední řadě jako mlýnek na maso , měkké plody nebo třeba mák.  Každodenní příprava sladkého i slaného pečiva, koláčů, pizzy, burgerů či zeleninových salátů bude s robotem Masterchef Gourmet úplná hračka. Tento kuchyňský profík s nerezovou mísou o objemu 4,6 l a s cukrářskými nástavci si hravě poradí se šleháním řídkých směsí i s hustým těstem, se sekáním tvrdých plodů a jemného pyré. Vsadíme se, že ho z kuchyňské linky už ani nebudete schovávat! Nejdůležitější parametry Multifunkční pákový kuchyňský robot Planetární způsob míchání S patentovanou metlou Flex Whisk, která zvládne ušlehat pevný sníh do 60 vteřin 8 rychlostí včetně turba Úctyhodný výkon 1100 W  Připraví až 1,8 kg dortového těsta, zvládne ušlehat 10 bílků nebo uhníst 800 g hustého těsta Široká škála příslušenství: Šlehací metla Flex Whisk na sníh a smetanu  Mísící metla na litá těsta Hnětací hák z litého kovu na mísení kynutých těst Nerezová mísa o objemu 4,6 l Mixovací nádoba o objemu 1,5 l 4 nástavce na strouhání, mletí a krájení Mlýnek na maso se dvěma nástavci Praktické uložení kabelu Doporučuje šéfkuchař Ondřej Slanina  Váha včetně obalů: 9 kg 15 let záruka opravitelnosti Rozměry: Délka: 42,8 cm Šířka: 27,4 cm Výška: 37,6 cm Hmotnost vybaleného robot s příslušenstvím: 7,66 kg

Produkt je výrobek značky Tefal ,distribuovaný s EAN kódem 3016662816382.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kuchyňský robot Tefal Masterchef Gourmet QB516D38 stříbrný a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tefal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tefal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kuchyňský robot Tefal Masterchef Gourmet QB516D38 stříbrný
Právě si prohlížíte...

6499,- Kč