Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kuchyňský robot Gorenje MMC1500AL OBAL POŠKOZEN

Kuchyňský robot Gorenje MMC1500AL OBAL POŠKOZEN
Kuchyňský robot Gorenje MMC1500AL OBAL POŠKOZEN
Kuchyňský robot Gorenje MMC1500AL OBAL POŠKOZEN
Kuchyňský robot Gorenje MMC1500AL OBAL POŠKOZEN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kuchyňský robot Gorenje MMC1500AL OBAL POŠKOZEN z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kuchyňský robot Gorenje MMC1500AL OBAL POŠKOZEN .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal. Kuchyňský robot Gorenje MMC1500AL Pořiďte si do vaší kuchyně praktického multifunkčního pomocníka v podobě kuchyňského robota značky Gorenje, který perfektně smíchá všechny suroviny, uhněte těsto nebo vyšlehá bílky. Každé pečení, ale i vaření s ním tak bude radost. Silný motor Kuchyňský robot Gorenje poháněný výkonným motorem je maximálně vhodný na všestranné použití. Se silným 1500W motorem a šesti pracovními rychlostmi bude každá příprava pro pečení nadýchaného dortu nebo šťavnat...é buchty hračka. Velká nádoba Kuchyňský robot disponuje kovovou mísou o objemu 5,5 l, takže se vám do ní vejdou veškeré ingredience na jakékoliv těsto. Stabilitu a jednoduché přichycení robota na pracovní ploše zajistí praktické gumové nožičky. Speciální technologie O opravdu perfektní promíchání a spojení jednotlivých surovin se postarají mixovací nástavce, které se otáčí kolem své osy, a v opačném směru se zase otáčí mixovací hlava. Dochází tak k efektivnímu smíchání surovin, díky čemuž zůstane vzduch uvnitř, a těsto tak bude krásně měkké a vláčné. Míchání, šlehání, hnětení Mezi příslušenství patří hnětací hák, šlehací metla, balónová metla a inovativní flex šlehač. Balónová metla skvěle provzdušňuje a promíchává ingredience, hnětací hák si výborně poradí i s tím nejtužším těstem, šlehací metla vyšlehá výbornou smetanu nebo jemnou pěnu z vaječných bílků, a flex šlehač je vynikajícím nástrojem pro nejjemnější krémové směsi a polevy. Další možnosti Součástí spotřebiče však jsou i další nástavce, se kterými se stane práce v kuchyni zábavou. Hravě si pomocí mlýnku pomelete maso na hamburger, při výměně nástavce na mlýnku vyrobíte zase domácí těstoviny a v mixéru rozmixujete omáčku k nedělnímu obědu nebo si během chvilky připravíte lahodné smoothie. Elegance a styl Multifunkční robot Gorenje MMC1500AL má krásny design v elegantní stříbrno-šedé barvě a skvěle tak doladí každou kuchyni. Za zmínku pak jistě stojí i celá řada bezpečnostních prvků. Patří mezi ně například ochrana proti přehřátí nebo zámek motoru.

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 2001003421401.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

4 199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kuchyňský robot Gorenje MMC1500AL OBAL POŠKOZEN a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kuchyňský robot Gorenje MMC1500AL OBAL POŠKOZEN
Právě si prohlížíte...

7199,- Kč