Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kuchyňský robot Bosch MUM9BX5S61 OptiMUM

Kuchyňský robot Bosch MUM9BX5S61 OptiMUM
Kuchyňský robot Bosch MUM9BX5S61 OptiMUM
Kuchyňský robot Bosch MUM9BX5S61 OptiMUM
Kuchyňský robot Bosch MUM9BX5S61 OptiMUM

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kuchyňský robot Bosch MUM9BX5S61 OptiMUM z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kuchyňský robot Bosch MUM9BX5S61 OptiMUM .

Detailní informace

Kuchyňský robotBosch OptiMUM Zabudovaná váha Bosch OptiMUM MUM9BX5S61 je kuchyňský robot se silným 1500W motorem, jehož tělo je vyrobeno z hliníkové slitiny. Jedním z největších benefitů přístroje je zabudovaná váha, která vám zajistí komfort a ušetří čas. Precizní míchání Robot pracuje na principu 3D planetárního míchání, které zaručuje důkladné míchání ve třech směrech zároveň. Díky tomu se těsto nelepí k okrajům mísy. Přístroj je také vybaven technologií SensorControl Plus, jež kontroluje stav procesu a vy se tak můžete věnovat jiným věcem. ...Bezpečný pomocník Pohon je ukryt pod krytkami, což garantuje nejen lepší vzhled, ale především bezpečnost. Systém je též vybaven pojistkou proti náhodnému spuštění motoru. Celkovou stabilitu přístroje zajišťují antiskluzové gumové nožičky. Sofistikované technologie Díky sofistikované technologii robot dokáže sám rozpoznat, s jakým příslušenstvím zrovna pracuje a podle toho přizpůsobí rychlost míchání. Funkce EasyArmLift zaručuje snadnou manipulaci s ramenem. Míchání je možné nastavit na 7 rychlostí. Kvalitní výbava Mísa z nerezové oceli o objemu 5,5 litru je vybavena dvěma držadly pro snadné uchopení. K výbavě patří také celokovová nastavitelná šlehací metla, míchací metla, hnětací hák, silnostěnná mixovací nádoba ThermoSafe z tepelně odolného skla s užitným objemem 1,5 l. Mlýnek, krouhač a kostičkovač Tento komplet obsahuje i kvalitní mlýnek na maso s rychlostí mletí až 2 kg za minutu. K dispozici jsou 3 sítka s hrubostí 3 mm, 5 mm, 8 mm. Bonusem je průběhový krouhač s 5-ti nerezovými kotouči na krájení, strouhání a krouhání. Dalším nástrojem je praktický kostičkovač, který vyrábí kostičky o velikosti 9x9 mm.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005036431.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kuchyňský robot Bosch MUM9BX5S61 OptiMUM a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kuchyňský robot Bosch MUM9BX5S61 OptiMUM
Právě si prohlížíte...

22106,- Kč