Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kuchyňský robot Bosch MUM58258 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ

Kuchyňský robot Bosch MUM58258 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Kuchyňský robot Bosch MUM58258 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Kuchyňský robot Bosch MUM58258 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Kuchyňský robot Bosch MUM58258 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kuchyňský robot Bosch MUM58258 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kuchyňský robot Bosch MUM58258 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek byl použit. Všestranný a snadno použitelný Výkonný kuchyňský robot Bosch MUM58258 řady MUM5 CreationLine je skvělý pomocník při přípravě nejrůznějších pokrmů. Díky motoru o výkonu 1000 W snadno zpracuje velké množství surovin, jako například 1 kg mouky plus přísady. Mísa o objemu 3,9 litru z broušené a leštěné nerezové oceli a planetární míchání umožňují perfektní promísení až 2,7 kg piškotového těsta či 1,9 kg těsta kynutého. Rychlé a důkladné míchání 3D Planetární míchání je rychlé a velmi důkladné... míchání všech přísad díky ještě více zdokonalenému planetárnímu pohonu s jedinečným pohybem míchání ve třech směrech zároveň. K dispozici je 7 nastavitelných stupňů, momentový stupeň a možnost elektronického řízení počtu otáček. Vyjmečné funkce Speciální funkce ramene EasyArmLift a automatická parkovací pozice usnadňují práci s robotem i plnění mísy. Pouhým stlačením tlačítka jednoduše a lehce ovládáte 3 zónové multifunkční rameno. K robotu je dodáváno bohaté příslušenství, které vám usnadní vaření i pečení. Příslušenství lze uložit do míchací mísy, takže v kuchyni nezabírá zbytečně moc místa. Vše navíc můžete zabalit do praktické tašky. Bezpečné používání spotřebiče zajistí přísavné gumové nožky, ochrana proti přetížení či pojistka opětovného zapnutí. Příslušenství Hnětací hák, šlechací a míchací metly Průběhový krouhač se 3 kotouči: oboustranný krájecí, oboustranný krouhací a strouhací středně - jemný. Mixér umělá hmota 1,25 l Lis na citrusové plody v průhledné nádobě s oranžovým vnitřním dílem na odšťavňování Masomlýnek Míchací mísa z umělé hmoty V užitečné taštičce lze příslušenství uložit přímo do míchací mísy Transparentní víko s plnicím otvorem

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 2001003398444.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kuchyňský robot Bosch MUM58258 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kuchyňský robot Bosch MUM58258 POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Právě si prohlížíte...

7999,- Kč